Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμος Κορδελιού Ευόσμου αντιμετώπισε επιτυχώς την κακοκαιρία χωρίς να δημιουργηθεί χάος

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου αντιμετώπισε επιτυχώς την κακοκαιρία χωρίς να δημιουργηθεί χάος

Χθες δυστυχώς η πρωτεύουσα της χώρας έζησε ένα απίστευτο χάος με ευθύνη της Περιφέρειας, των δήμων και όλων όσων θα έπρεπε να είχαν λάβει μέτρα ώστε να μην φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο. Ενώ η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε προειδοποιήσει για την επερχόμενη κακοκαιρία, ενώ όλοι οι αρμόδιοι δήλωναν ότι είχαν λάβει τα μέτρα, τελικά φτάσαμε σ’ αυτές τις απίστευτες εικόνες των χιλιάδων εγκλωβισμένων οδηγών μέσα στην πρωτεύουσα της χώρας.

Την ώρα που γίνονταν όλα αυτά τα απίστευτα στην πρωτεύουσα της χώρας, ενώ ώρες ολόκληρες είχαν εγκλωβιστεί οδηγοί μέσα στα αυτοκίνητά τους, ενώ οι αρμόδιοι αποδείχτηκαν ανέτοιμοι να τους βοηθήσουν, ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, υπό την καθοδήγηση της διοίκησής του, της «Νέας Πνοής», πήρε εγκαίρως όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην επεκταθεί το χάος και σ’ αυτόν και τα κατάφερε.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου όλοι οι δρόμοι ήταν καθαροί, δεν υπήρχε ούτε ίχνος πάγου πουθενά, τα σχολεία λειτούργησαν κανονικά, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξαγόταν κανονικά, οι κάτοικοι, παρά το ψύχος, κυκλοφορούσαν στους δρόμους. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, χάρη στις επίπονες προσπάθειες του δημάρχου και της διοίκησής του, οι κάτοικοι δεν έζησαν τις ίδιες σκηνές χάους που έζησε η πρωτεύουσα.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεσμεύεται απέναντι στου κατοίκους του δήμου ότι θα έχει το δήμο πάντα προετοιμασμένο να αντιμετωπίσει τα πιο σφοδρά κύματα κακοκαιρίας, όπως έκανε χθες και όπως συνεχίζει να κάνει και σήμερα. Την ώρα που στους δήμους της πρωτεύουσας σήμερα έχει κηρυχτεί αργία εξαιτίας της κακοκαιρίας και τα σχολεία δεν κάνουν μάθημα ούτε με τηλεκπαίδευση, στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου τα σχολεία λειτουργούν κανονικά.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου με τη διοίκηση της «Νέας Πνοής» πάντα δίπλα στο δημότη και στις ανάγκες του. Όχι σαν τους άλλους δήμους που άφησαν τους πολίτες έρμαια στο χθεσινό χάος.

Τσάρλυ

ΥΓ. Το παραπάνω θα μπορούσε να ήταν δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου με το οποίο η διοίκηση θα πανηγύριζε γιατί στο δήμο δεν δημιουργήθηκε χάος από το χιόνι εξαιτίας κυρίως των ικανοτήτων της και δευτερευόντως επειδή δεν χιόνισε. Ο δήμος συναγωνίζεται την «Αγκίδα» σε χιουμοριστικά κείμενα. Ευτυχώς αυτήν τη φορά τους προλάβαμε.

Τη γελοιότητα στη σελήνη εκτόξευσε η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ