Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Ο Κλεάνθης στη Βιέννη»!

Ένας κάτοικος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και φανατικός οπαδός της διοίκησης του δήμου, πήγε στην γκαλερί που εκτίθεται ο διάσημος πίνακας «Ο Κλεάνθης στη Βιέννη» προκειμένου να τον αγοράσει. Τον πίνακα φιλοτέχνησε διάσημος ζωγράφος, επίσης κάτοικος του δήμου, προς τιμήν του δημάρχου.

Καθώς ο γκαλερίστας οδήγησε τον οπαδό της «Νέας Πνοής» μπροστά στον πίνακα, γεννήθηκαν στο δεύτερο απορίες διότι είδε τέσσερις διαφορετικές μορφές ανδρών να υπογράφουν χαρτιά. Έτσι ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Οπαδός «Νέας Πνοής» (δείχνοντας την πρώτη μορφή): Είναι αυτός ο Κλεάνθης;

Γκαλερίστας: Όχι. Αυτός είναι ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών την ώρα που υπογράφει σύμβαση για PCR τεστ κορονοϊού με 27 ευρώ.

Οπαδός «Νέας Πνοής» (δείχνοντας τη δεύτερη μορφή): Είναι αυτός ο Κλεάνθης;

Γκαλερίστας: Όχι. Αυτός είναι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού την ώρα που υπογράφει σύμβαση για PCR τεστ κορονοϊού με 29 ευρώ.

Οπαδός «Νέας Πνοής» (δείχνοντας την τρίτη μορφή): Είναι αυτός ο Κλεάνθης;

Γκαλερίστας: Όχι. Αυτός είναι ο πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 20ου δημοτικού Ευόσμου την ώρα που υπογράφει σύμβαση για PCR τεστ κορονοϊού με 28 ευρώ.

Οπαδός «Νέας Πνοής» (δείχνοντας την τέταρτη μορφή): Είναι αυτός ο Κλεάνθης;

Γκαλερίστας: Όχι. Αυτός είναι ο πρόεδρος του Εργασιακού Σωματείου στο Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης την ώρα που υπογράφει σύμβαση για PCR τεστ κορονοϊού με 30 ευρώ.

Οπαδός «Νέας Πνοής»: Ναι αλλά τον Κλεάνθη δεν βλέπω πουθενά στον πίνακα. Ο Κλεάνθης που είναι;

Γκαλερίστας: Ο Κλεάνθης στη Βιέννη!!

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ