Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαι το νεκροταφείο παλιών αυτοκινήτων παραμένει στο Ελευθέριο Κορδελιό

Και το νεκροταφείο παλιών αυτοκινήτων παραμένει στο Ελευθέριο Κορδελιό

Του Γιάννη Καμαρινού

Πέρασαν έξι μήνες από τότε που η «Αγκίδα» έκανε το πρώτο ρεπορτάζ στο νεκροταφείο παλιών αυτοκινήτων στην οδό Κολοκοτρώνη στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Αρκεί μια βόλτα στο συγκεκριμένο οικόπεδο για να διαπιστώσεις ότι υπάρχουν εγκαταλελειμμένα οχήματα.

Πέρασαν πέντε μήνες από τότε που ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κύριος Βασίλης Αϊβαζίδης, δήλωσε στην «Αγκίδα» ότι τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα θα απομακρύνονταν άμεσα. Άραγε πώς προσδιορίζει ο κύριος Αϊβαζίδης τη λέξη «άμεσα»; Εάν, στην προσωπική του επιχείρηση, τού πει κάποιος ότι θα τον πληρώσει άμεσα, καταλαβαίνει ότι θα πληρωθεί μετά από ένα εξάμηνο ή ίσως και μετά από ένα χρόνο;

Αναρωτιέμαι πότε θα αδειάσει το οικόπεδο. Υπογράφηκε η σύμβαση με το γερανοφόρο όχημα που θα μάζευε τα εγκαταλελειμμένα οχήματα;

Πέρασαν οκτώ μήνες και η διοίκηση Αλεξανδρίδη δεν έχει καταφέρει να αδειάσει από τα εγκαταλελειμμένα οχήματα ένα οικόπεδο στην Κοινότητα που πήρε το 77% των ψήφων. Φαντάζομαι πόσες δεκαετίες θα χρειαστεί για να ολοκληρώσει το στάδιο και το κολυμβητήριο στην Κοινότητα που ήρθε δεύτερη σε ψήφους.

Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα και να πάει μπροστά ο δήμος μας, μακάρι η διοίκηση Αλεξανδρίδη να αρχίσει να παράγει έργο, αλλά προς το παρόν η αντικειμενική πραγματικότητα είναι πολύ δυσάρεστη και το χειρότερο είναι πως δεν φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ