Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο μέχρι τώρα έργο του δημάρχου Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Το μέχρι τώρα έργο του δημάρχου Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Του Στέργιου Στεργιάδη

Επειδή ορισμένοι γίνονται ακραίοι και μηδενίζουν το έργο του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη, στους επτάμισι πρώτους μήνες της θητείας του, εγώ θέλω να είμαι δίκαιος, γι’ αυτό θα απαριθμήσω τα όσα έκανε.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης μόλις τον πρώτο μήνα της θητείας του, στις 21 Ιανουαρίου του 2024, επέβλεψε και καθοδήγησε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Γιώργο Μαξούρα, να μαζέψει τα απορρίμματα, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, μία εβδομάδα αργότερα, στο τέλος του Ιανουαρίου του 2024, έσβησε φωτιά σε μπλε κάδο ανακύκλωσης στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Γληνού στον Εύοσμο.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, στο τέλος του Φεβρουαρίου του 2024, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο οικόπεδο εναπόθεσης ογκωδών απορριμμάτων των Δήμων Θεσσαλονίκης και Κορδελιού Ευόσμου, όπου ξέσπασε η πυρκαγιά.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, στις αρχές Μαρτίου 2024, βοηθούμενος από καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής της οδού Μοναστηρίου στη στροφή για τη Διαλογή, έκοψε τα σίδερα κολόνας, που την είχε γκρεμίσει όχημα, και την απομάκρυνε για να μην κινδυνεύουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, στα μέσα Απριλίου του 2024, ευχήθηκε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, στα τέλη Μαΐου του 2024, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, στα μέσα Ιουνίου του 2024, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να μην κατεβάζουν τις αργίες σκουπίδια στους κάδους.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, στα μέσα Ιουλίου του 2024, ανακήρυξε επίτιμη δημότη Κορδελιού Ευόσμου την ηθοποιό Μιμή Ντενίση.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, στις αρχές Αυγούστου του 2024, ηγήθηκε της επιχείρησης καθαριότητας στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, παραμονή Δεκαπενταύγουστου του 2024, ηγήθηκε επιχείρησης ποτίσματος του πρασίνου στην οδό Αντώνη Τρίτση στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου.

Ιδιαίτερα μεγάλο το έργο του Λευτέρη Αλεξανδρίδη μέχρι τώρα και απαράδεκτος ο μηδενισμός αυτού του έργου από τους κακοπροαίρετους.

Ο Στέργιος Στεργιάδης είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ