Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΆξιος ο Βασίλης Αϊβαζίδης

Άξιος ο Βασίλης Αϊβαζίδης

Του Γιάννη Καμαρινού

Ο Βασίλης Αϊβαζίδης έγινε αντιδήμαρχος από κουλουρτζής στη λαχαναγορά, όπως μας πληροφόρησε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Μπράβο στον Βασίλη Αϊβαζίδη. Άξιος, αλλά τώρα ως αντιδήμαρχος πρέπει να προσέξει λίγο με τα κουλούρια.

Καλά τα κουλούρια με το σουσάμι που τρώγονται και είναι νόστιμα, αλλά κακά τα κουλούρια με τα οποία μας βαθμολογούν αν δεν κάνουμε τίποτα.

Και δεν είναι μόνο ότι πρέπει ο ίδιος να παράξει έργο στην αντιδημαρχία, την οποία έχει αναλάβει. Πρέπει επιπλέον αφενός να παράξει έργο συνολικά η διοίκηση Αλεξανδρίδη, στην οποία ο ίδιος συμμετέχει, και αφετέρου να μην τσακίσει τους δημότες στα χαράτσια.

Μην φανταστεί δηλαδή ο Βασίλης Αϊβαζίδης ότι οι δημότες δεν του χρεώνουν την αύξηση στα Ανταποδοτικά Τέλη, την επιβολή νέων τελών με το νέο Κανονισμό Καθαριότητας, την αύξηση των τιμών στα προγράμματα άθλησης για όλους με έναν αντιδήμαρχο να χαρακτηρίζει στην εισήγησή του πελάτες τους πολίτες. Ο κύριος Αϊβαζίδης και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του της διοίκησης έχουν ευθύνη για ό,τι αντικοινωνικό ψηφίζουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και ας μην το εισηγούνται οι ίδιοι.

Ένας κουλουρτζής της λαχαναγοράς ξέρει τι θα πει το ψωμί ψωμάκι και δεν ψηφίζει να αυξηθούν 35% τα Ανταποδοτικά Τέλη. Ένας κουλουρτζής της λαχαναγοράς ξέρει πώς βγαίνει και το λεπτό του ευρώ και δεν ανέχεται την αντιδήμαρχο Οικονομικών να λέει ότι θα αυξηθούν μόνο 3 λεπτά μηνιαίως το τετραγωνικό μέτρο τα Ανταποδοτικά Τέλη. Εκτός εάν κάποιος είναι κουλουρτζής για χόμπι και όχι από ανάγκη, οπότε τα οικονομικά προβλήματα που βιώνουν οι πολίτες είναι ακατανόητα γι’ αυτόν.

Ο Βασίλης Αϊβαζίδης ξέρει ότι τον εκτιμώ και τα γράφω όλα αυτά για να αλλάξουν πορεία ως διοίκηση. Δεν πάνε καθόλου καλά και το πρόβλημα δεν είναι ότι οι πολίτες θα τους στείλουν όπου έστειλαν όλες τις προηγούμενες διοικήσεις. Το πρόβλημα είναι ότι θα πάνε τον δήμο ακόμα πιο πίσω. Ξέρω ότι ο Βασίλης Αϊβαζίδης δεν θέλει τέτοιο πράγμα, όπως και άλλα μέλη της διοίκησης, οπότε ας ασκήσουν την επιρροή τους για να σταματήσουν τον κατήφορό της και ας αφήσουν τα κουλούρια, γιατί έτσι όπως πάει το πράγμα, μόνο αυτά και τα χαράτσια θα μείνουν στο δήμο και στους δημότες από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ