Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΞεχάστηκε η ανακοίνωση/έκπληξη του πρωθυπουργού για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ξεχάστηκε η ανακοίνωση/έκπληξη του πρωθυπουργού για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Του Γιάννη Καμαρινού

Συμπληρώθηκαν τρεις μήνες από τη ραδιοφωνική συνέντευξη στου δημάρχου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, στην οποία ο δήμαρχος μάς ενημέρωσε ότι ο πρωθυπουργός έχει να ανακοινώσει ένα ευχάριστο νέο όταν θα έρθει στο δήμο.

Μετά τη δήλωση του δημάρχου όλοι περίμεναν την έλευση του πρωθυπουργού στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου πριν από τις ευρωεκλογές, ώστε να ανακοινώσει τη χρηματοδότηση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, αφού αυτά είναι τα μεγάλα έργα στον δήμο που λιμνάζουν για πάρα πολλά χρόνια.

Ούτε τον πρωθυπουργό είδαμε στον δήμο πριν τις ευρωεκλογές, ούτε καμία ανακοίνωση τον ακούσαμε να κάνει. Ο πρωθυπουργός αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Παρίσι για να παρακολουθήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλλον είναι αδύνατον να κάνει από εκεί κάποια δήλωση για τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Πέταξε μια φωτοβολίδα ο κύριος Αλεξανδρίδης πριν από τρεις μήνες, διέγραψε την πορεία η φωτοβολίδα, έσβησε και ο δήμαρχος σφυρίζει ανέμελος χωρίς να θεωρεί ότι έκανε κάτι μεμπτό, αφού ξεστόμισε μια κουβέντα που τελικά δεν είχε καμία βάση. Πιθανότατα ο δήμαρχος να πιστεύει ότι ξεχάσαμε αυτό που είπε, οπότε ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Όμως δεν ξεχάσαμε.

Δυστυχώς ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου συνεχίζει την προεκλογική του τακτική, λέγοντας παχιά λόγια και υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας. Ο δήμαρχος αντί να διεκδικήσει έργα από το κράτος, επιλέγει να εμπαίζει τους συνδημότες μας με φωτοβολίδες προεκλογικού χαρακτήρα.

Όμως δεν πρόκειται να κερδηθούν έργα για τον δήμο με τέτοιες μεθόδους. Ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να δώσει χρηματοδοτήσεις στον δήμο, επειδή τις ανακοινώνει εν ομόματί του ο δήμαρχος. Ο πρωθυπουργός και οι υπόλοιποι κυβερνητικοί παράγοντες σίγουρα ξεκαρδίζονται από τα γέλια με την επικοινωνιακή τακτική του κυρίου Αλεξανδρίδη.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ