Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠότε θα διατάξει την ΕΔΕ που προανήγγειλε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου;

Πότε θα διατάξει την ΕΔΕ που προανήγγειλε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου;

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 23ης Φεβρουαρίου 2024, έγινε γνωστό ότι τα παιδιά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς δεν είχαν στη διατροφή τους κρέας και ψάρι από τον Απρίλιο του 2023 και μέχρι τουλάχιστον την ημέρα της συνεδρίασης.

Σ’ εκείνην τη συνεδρίαση ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, υπογράμμισε την αποφασιστικότητά του να προχωρήσει σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να διερευνηθεί εάν υπάρχει ευθύνη σε υπαλλήλους του δήμου, ώστε να τιμωρηθούν αν υπάρχει ευθύνη.

Από εκείνην τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πέρασαν τρεισήμισι μήνες. ΕΔΕ μέχρι τώρα, απ’ όσα είναι γνωστά, δεν έχει διαταχθεί από τον δήμαρχο και καμία ενέργεια δεν έχει γίνει προς αυτήν την κατεύθυνση. Η ΕΔΕ έμεινε στα λόγια του δημάρχου εκείνης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι ν’ αναρωτιέται κανείς εάν τελικά και ο ίδιος ο κύριος δήμαρχος θεώρησε φυσιολογικό το γεγονός να μείνουν τα παιδιά των δημοτικών παιδικών σταθμών χωρίς κρέας και ψάρι για σχεδόν ένα χρόνο. Αν δεν το θεώρησε φυσιολογικό πότε θα διατάξει την ΕΔΕ; Εάν χρειάζεται τόσος χρόνος για να διαταχθεί μια ΕΔΕ, πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να εκπονηθεί μια μελέτη;

Βασίλης Κιμ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ