Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝGreen Olive Studios στον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής για την απόλυτη χαλάρωση

Green Olive Studios στον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής για την απόλυτη χαλάρωση

Το Green Olive Studios βρίσκονται στην περιοχή του Παπά Αλώνι, Άγιος Μάμας Χαλκιδικής, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με ελαιόδενδρα και οπωροφόρα δένδρα.

Στα 300 μέτρα από το Green Olive Studios βρίσκεται η απέραντη παραλία του Αγίου Μάμα στον Τορωναίο Κόλπο με θέα την Κασσάνδρα, τη Σιθωνία και στο βάθος το βουνό του Άθωνα.

Τα καταλύματα προσφέρονται σε πολύ λογικές τιμές με κρεβάτια υψηλών προδιαγραφών και με στρώματα 5* ξενοδοχείου. Η προσωπική παρουσία των ιδιοκτητών των studios 24 ώρες το 24ωρο στον χώρο, διασφαλίζει την ασφάλεια και την επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει.

Υπάρχουν σε κοντινή απόσταση μπιτς μπαρ, ταβέρνες, σούπερ-μάρκετ, φούρνος, φαρμακείο, κέντρο υγείας και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί (σε απόσταση λιγότερη των 2χλμ). Ο χώρος απέχει 45 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και 70 χιλιόμετρα από τη πόλη της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται ανάμεσα στα δύο πόδια της Χαλκιδικής.

Το Green Olive Studios θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας, θα περάσετε φανταστικά και θα συστήσετε ανεπιφύλακτα στους φίλους σας για μια ποιοτική και άνετη διαμονή.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 6941 444 834

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ