Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑνακοινώνει ο Κουτσούμπας την ολοκλήρωση σταδίου και κολυμβητηρίου Ευόσμου…

Ανακοινώνει ο Κουτσούμπας την ολοκλήρωση σταδίου και κολυμβητηρίου Ευόσμου…

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM 107,7 την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, είπε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει να ανακοινώσει ευχάριστα νέα όταν θα έρθει στο δήμο.

Ποια είναι τα ευχάριστα νέα που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός, όταν θα έρθει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου; Δεν είπε ο δήμαρχος, αλλά δεν μπορεί να είναι άλλα από το ξεκίνημα των εργασιών για την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού.

Πλησιάζει η ημερομηνία των ευρωεκλογών, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου 2024. Ο πρωθυπουργός δεν έχει ανακοινώσει ακόμη πότε θα έρθει στη Θεσσαλονίκη και δεν έχει ανακοινώσει επίσκεψη στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Μένουν 23 ημέρες μέχρι την Παρασκευή πριν την Κυριακή των εκλογών. Μέσα σ’ αυτές τις ημέρες θα πρέπει να ανακοινωθεί από το πρωθυπουργικό γραφείο η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, προκειμένου να ανακοινώσει τα ευχάριστα, γιατί, υποθέτει κανείς, ότι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν είπε λόγια του αέρα στη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM 107,7.

Εκτός και αν τελικά την έναρξη των εργασιών για την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού θα την ανακοινώσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, ο οποίος θα μιλήσει αύριο Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 στις 20:00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Ευόσμου μπροστά από το δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου.

Αν πάλι τελικά δεν ανακοινώσει ο Κουτσούμπας την έναρξη των εργασιών για την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, ίσως να την ανακοινώσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία θα επισκεφτεί αύριο Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 στις 11:00 το πρωί τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ευόσμου.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ