Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Τα ΕΛΠΕ παραδέχτηκαν ότι αποτελούν μέρος του προβλήματος της δυσοσμίας»

«Τα ΕΛΠΕ παραδέχτηκαν ότι αποτελούν μέρος του προβλήματος της δυσοσμίας»

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Για πρώτη φορά παραδέχθηκαν τα ΕΛΠΕ ότι αποτελούν μέρος του προβλήματος της δυσοσμίας

Στην παραδοχή για πρώτη φορά ότι τα «Ελληνικά Πετρέλαια» αποτελούν μία από τις αιτίες πρόκλησης της δυσοσμίας, που εδώ και χρόνια ταλαιπωρεί τους δημότες Κορδελιού – Ευόσμου και για το λόγο αυτό έλαβε μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος, προχώρησε η διοίκηση της βιομηχανίας στον δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη, ο οποίος ως επικεφαλής κλιμακίου επισκέφθηκε και πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους της επιχείρησης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε μία εποικοδομητική συζήτηση και οι επικεφαλής της βιομηχανίας παρουσίασαν στο κλιμάκιο του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου τα βήματα και τις ενέργειες που έχουν κάνει, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της δυσοσμίας. Παράλληλα, το κλιμάκιο του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου ξεναγήθηκε σε όλα τα σημεία των εγκαταστάσεων, όπου ελήφθησαν τα μέτρα. Η διοίκηση της επιχείρησης δεσμεύτηκε ότι οι ενέργειες από την πλευρά της θα συνεχιστούν.

«Εκπτώσεις σε ό,τι αφορά την υγεία των συμπολιτών μας δεν πρόκειται να κάνουμε. Καταστήσαμε με απόλυτη σαφήνεια στη διοίκηση της βιομηχανίας, ότι δε θα σταματήσουμε να πιέζουμε προς κάθε κατεύθυνση, μέχρι το πρόβλημα της δυσοσμίας να αποτελέσει παρελθόν. Η διοίκηση της βιομηχανίας μάς παρουσίασε τις δικές της ενέργειες και είναι σημαντικό ότι για πρώτη φορά παραδέχθηκαν ότι τα “Ελληνικά Πετρέλαια” αποτελούν μέρος του προβλήματος. Άμεσα περιμένουμε τα επόμενα βήματά τους. Θα ήθελα, στο κλιμάκιο που βρέθηκε στην επιχείρηση, να ήταν μαζί μας όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, ώστε να δουλέψουμε όλοι μαζί για την αντιμετώπιση αυτού του χρόνιου και κοινού προβλήματος. Δυστυχώς, όμως, οι επικεφαλής των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων δεν στάθηκαν στο ύψος των ευθυνών τους και αρνήθηκαν να συμμετάσχουν», τόνισε ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Το κλιμάκιο του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, εκτός από τον δήμαρχο, αποτελούνταν από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού – Ευόσμου, Μίμη Κεραμιδά, τον πρόεδρο της Επιτροπής Οσμών και πρώην δήμαρχο Ελευθερίου – Κορδελιού, Στάθη Καϊτετζίδη, την πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου – Κορδελιού, Έφη Καπνοπούλου, τον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου, Παναγιώτη Χερκελετζή, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου – Κορδελιού, Χρήστο Αντίνου και τον γενικό γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου – Κορδελιού, Γιάννη Σούλα.

Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ