Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧωρίς την αντιπολίτευση στα ΕΛΠΕ η διοίκηση Αλεξανδρίδη

Χωρίς την αντιπολίτευση στα ΕΛΠΕ η διοίκηση Αλεξανδρίδη

Την παρακάτω ανάρτηση στη σελίδα της παράταξής του «Δήμος Πρωταγωνιστής» έκανε πριν από λίγο ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης:

«Λευτέρης Αλεξανδρίδης: “Δεν επιτρέπονται πολιτικές αντιπαραθέσεις στο ζήτημα της υγείας των συμπολιτών μας”

Συνάντηση με τη διοίκηση της βιομηχανίας “Ελληνικά Πετρέλαια” και αυτοψία στους χώρους της επιχείρησης, προκειμένου να διαπιστώσει αν η επιχείρηση λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αντιμετωπιστεί το έντονο πρόβλημα της δυσοσμίας, το οποίο ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια αλλά και αποτελεί βραδυφλεγή “βόμβα” για την υγεία των κατοίκων του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, πραγματοποιεί σήμερα ο δήμαρχος, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Ο δήμαρχος θα συνοδεύεται από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού – Ευόσμου, Μίμη Κεραμιδά, τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής για τη δυσοσμία, Στάθη Καϊτετζίδη, τους προέδρους των Δημοτικών Ενοτήτων Ελευθερίου – Κορδελιού και Ευόσμου, Έφη Καπνοπούλου και Παναγιώτη Χερκελετζή αντίστοιχα και τους προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων Ελευθερίου – Κορδελιού, Χρήστο Αντίνου και Ευόσμου – Κορδελιού, Κώστα Βασιλειάδη.

“Υλοποιούμε την προεκλογική μας δέσμευση, ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε να αντιμετωπιστεί στην πηγή του το μείζον πρόβλημα της δυσοσμίας και να προστατευτεί η υγεία των κατοίκων του δήμου μας. Στο πλαίσιο αυτό γίνεται η συνάντηση με τα <Ελληνικά Πετρέλαια> και θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες από την πλευρά μας. Η υγεία όλων μας είναι αδιαπραγμάτευτη και δε θα σταματήσουμε να πιέζουμε και να διεκδικούμε, μέχρι να βρεθεί οριστική λύση στο πρόβλημα. Στη σημερινή συνάντηση είχα καλέσει να παραβρεθούν και οι επικεφαλής των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων, ώστε από κοινού να παλέψουμε για την επίλυση του προβλήματος, όμως, με λύπη διαπιστώνω ότι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν. Κατανοώ τον κ. Θανάση Κοκονά, διότι έχει μία συγκεκριμένη πολιτική στάση, την οποία υπηρετεί. Όμως, δεν μπορώ να κατανοήσω την άρνηση του κ. Κλεάνθη Μανδαλιανού και της κ. Μαρίας Μανούκα να συμμετάσχουν. Μπορούμε να αντιπαρατεθούμε πολιτικά σε οποιοδήποτε ζήτημα, όχι όμως σε θέματα που αφορούν την υγεία των συνδημοτών μας. Δεν έχουμε το δικαίωμα να ακολουθούμε μικροπολιτικές σκοπιμότητες, όταν διακυβεύεται το μείζον αγαθό, η υγεία όλων μας”, σημειώνει ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ