Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤελικά πότε θα λειτουργήσει το υπόγειο πάρκινγκ του Ελευθερίου Κορδελιού;

Τελικά πότε θα λειτουργήσει το υπόγειο πάρκινγκ του Ελευθερίου Κορδελιού;

Προεκλογικά ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, δεσμεύτηκε ότι, εφόσον θα εκλεγόταν δήμαρχος, το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Ελευθέριο Κορδελιό θα λειτουργούσε στο πρώτο εξάμηνο της θητείας του.

Μετεκλογικά, αφού εξελέγη δήμαρχος, συνέχισε να λέει σε όλους τους τόνους ότι το υπόγειο πάρκινγκ θα λειτουργήσει μέχρι το τέλος του Ιουνίου 2024. Το ίδιο συνέχισε να λέει και αφού ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου στη 1 Ιανουαρίου 2024.

Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 έδωσε συνέντευξη στον ραδιοσταθμό Status FM 107,7 και είπε για πρώτη φορά ότι στόχος της διοίκησής του είναι να ανοίξει το υπόγειο πάρκινγκ μέσα στο 2024 και μάλιστα μέσα στο πρώτο εξάμηνο.

Για πρώτη φορά ο κύριος Αλεξανδρίδης μίλησε για λειτουργία του υπόγειου πάρκινγκ του Ελευθερίου Κορδελιού μέσα στο 2024 και όχι αποκλειστικά και μόνο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2024. Φυσικά μίλησε για τη γραφειοκρατία, όπως κάνουν όλοι μετεκλογικά γιατί όταν τάζουν προεκλογικά δεν γνωρίζουν ότι ζούνε σε μια χώρα με γραφειοκρατία.

Θα πει κανείς ότι δεν χάθηκε ο κόσμος για λίγους μήνες αναμονής παραπάνω. Αλήθεια είναι αυτό, αρκεί αυτό το λίγο παραπάνω να μην γίνει πολύ παραπάνω. Έτσι ξεκίνησε και η προηγούμενη διοίκηση λέγοντας ότι το υπόγειο πάρκινγκ θα λειτουργήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο της θητείας της και τελικά η θητεία της έληξε χωρίς το υπόγειο πάρκινγκ να λειτουργήσει.

Από την άλλη το γεγονός ότι αλλάζουν οι ημερομηνίες των έργων για τα οποία δεσμεύτηκε ο δήμαρχος κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, δημιουργούν επιφυλάξεις αφενός για την αποτελεσματικότητα της διοίκησής του και αφετέρου για τις διαθέσεις της.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ