Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Με 24 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 & ώρα 19:30 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο.

Το 4ο θέμα αφορά απόδοση θέσεων στις θρησκευτικές εμποροπανηγύρεις Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου και Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου.

Το 5ο θέμα είναι ορισμός Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές του για το Πρωτοβάθμιο και Δευτεροβάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης-Αδειοδότησης ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης για τα έτη 2024-2025.

Το 7ο θέμα αφορά δωρεάν παραχώρηση υπαίθριου χώρου έμπροσθεν του Δημαρχείου Κορδελιού Ευόσμου στο Σωματείου ΝΕΜΕΣΙΣ για Πασχαλινό Bazaar.

To 8ο θέμα αφορά την δωρεάν παραχώρηση της πλατείας Ευόσμου για στατική έκθεση κλασσικών αυτοκινήτων.

Το 11ο θέμα αφορά τη διάθεση ωρών (προπόνησης/αγώνων) σε αθλητικά σωματεία της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού για την αθλητική περίοδο 2023-2024.

Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι του δήμου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCteaArGHIt3ci5Wyuf9FyQA

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ