Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣΛαμία-ΠΑΟΚ στο ΣΤΕΚΙ του ΧΡ-ΑΛ-ΚΩ στην Καραολή και Δημητρίου

Λαμία-ΠΑΟΚ στο ΣΤΕΚΙ του ΧΡ-ΑΛ-ΚΩ στην Καραολή και Δημητρίου

Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 στο ΣΤΕΚΙ του ΧΡ-ΑΛ-ΚΩ σ’ ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον μπορείτε να παρακολουθήσετε στις 17:00 τον αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ από το COSMOTE SPORT 1 HD, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play off της Super League.

Αργότερα στις 19:30 μπορείτε να παρακολουθήσετε από το Novasports Prime την αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό και στις 20:30 από το COSMOTE SPORT 1 HD την αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Στο ΣΤΕΚΙ του Χρήστου, του Αλέκου και του Κώστα (πρώην ΣΤΕΚΙ του ΤΑΜΟΥΡ) στην οδό Καραολή και Δημητρίου 137 στον Εύοσμο (διασταύρωση με οδό Παπάγου) μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες των play off της Super League.

Στο ουζερί του Χρήστου, του Αλέκου και του Κώστα μπορείτε να παρακολουθήσετε, με την συνοδεία ποτού και εξαιρετικών μεζέδων, ταυτόχρονα αγώνες που διεξάγονται την ίδια ώρα καθώς διαθέτει τρεις μεγάλες οθόνες.

Στο ουζερί του Χρήστου, του Αλέκου και του Κώστα η παρακολούθηση των playoffs της Super League είναι πραγματική απόλαυση!

Τηλέφωνο κρατήσεων 2313 021721

Στη βαθμολογία προηγείται η ΑΕΚ με 72 βαθμούς, ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 71 και κατόπιν ΠΑΟΚ με 67 και Ολυμπιακός με 66. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ