Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑς κάνει ο Αλεξανδρίδης το στάδιο και το κολυμβητήριο όπως τον flyover

Ας κάνει ο Αλεξανδρίδης το στάδιο και το κολυμβητήριο όπως τον flyover

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, είναι ίσως ο μοναδικός δήμαρχος του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης που τάχθηκε χωρίς καμία επιφύλαξη υπέρ της συνέχισης της κατασκευής του flyover.

Τελικά δεν ξέρουμε εάν η κατασκευή του flyover θα συνεχιστεί, αφού προσωρινά έχει σταματήσει λόγω, εκτός των άλλων, έλλειψης οριστικής κυκλοφοριακής μελέτης που να αποδεικνύει την αναγκαιότητα ενός τέτοιου έργου.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είναι χωρίς ενδοιασμούς και επιφυλάξεις υπέρ της συνέχισης ενός έργου που ταλαιπωρεί καθημερινά τους κατοίκους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης και που δεν έχει οριστική κυκλοφοριακή μελέτη!

Είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί υπ’ αυτές τις συνθήκες ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν ξεκινάει και την κατασκευή του σταδίου και του κολυμβητηρίου χωρίς επικαιροποίηση των μελετών τους. Είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί ο δήμαρχος δεν προχωράει πολύ μικρότερα έργα, όπως παραδείγματος χάρη οι κόμβοι της οδού 25ης Μαρτίου, χωρίς μελέτες.

Ο flyover ξεκίνησε χωρίς την ύπαρξη μιας τόσο βασικής μελέτης, που ταλαιπωρεί τους Θεσσαλονικείς αφόρητα. Η κατασκευή του σταδίου και του κολυμβητηρίου δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσει κανέναν. Ας ξεκινήσει λοιπόν ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου την κατασκευή τους και κάνει την επικαιροποίηση των μελετών τους κατόπιν εορτής.

Το γεγονός πάντως ότι είναι ο μοναδικός δήμαρχος του πολεοδομικού συγκροτήματος που τάχθηκε χωρίς ενδοιασμούς υπέρ της συνέχισης του έργου του flyover, δεν συγκίνησε την κυβέρνηση να δώσει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου τίποτα, έστω στα λόγια.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ