Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈκθεση βιβλίου τοπικών συγγραφέων και ποιητών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Έκθεση βιβλίου τοπικών συγγραφέων και ποιητών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ & ΠΟΙΗΤΩΝ

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Σχολικής Στέγης, Προσχολικής Αγωγής, Δραστηριοτήτων και συνεργασία με τις δύο Δημοτικές Βιβλιοθήκες Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία ανάδειξης και προβολής των τοπικών συγγραφέων και ποιητών, οργανώνοντας για πρώτη φορά μια ομαδική έκθεση βιβλίου προς τιμή τους.

Η ομαδική Έκθεση οργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου & Πνευματικών Δικαιωμάτων, η οποία έχει καθιερωθεί διεθνώς από τον Εκπαιδευτικό, Επιστημονικό και Πολιτιστικό Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών– UNESCO.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Λευτέρης Αλεξανδρίδης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Σχολικής Στέγης, Προσχολικής Αγωγής, Δραστηριοτήτων κ. Σύμινα Καλού, απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση στο αναγνωστικό κοινό και όχι μόνον, την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 από τις 11.00πμ έως τη 1.00μμ, να τιμήσουν με την παρουσία τους, τα εγκαίνια της πρώτης ομαδικής έκθεσης βιβλίου τοπικών Συγγραφέων και Ποιητών, να γνωρίσουν από κοντά τους συγγραφείς, το έργο τους και να ανταλλάξουν απόψεις επί των τίτλων των βιβλίων τους.

Περισσότερες πληροφορίες

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΥΟΣΜΟΥ 2310 762400

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 2310 700482

ΧΟΡΗΓΟΙ:

ΜΕΖΕΔΟΚΗΠΟΣ, ΝΤΕΜΕΚ, ΚΙΝΕΖΟΣ

Δελτίο τύπου του Γραφείου Τύπου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ