Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕμπορικός Σύλλογος: Συγχαρητήρια στον Νίκο Κουγιουμτζή για το JobDay

Εμπορικός Σύλλογος: Συγχαρητήρια στον Νίκο Κουγιουμτζή για το JobDay

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη ημέρα καριέρας JobDay που διοργάνωσε ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Επιχειρηματικότητας και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης με το skywalker και την υποστήριξη του Εμπορικού μας Συλλόγου

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου από τις πρωινές είδαμε εκπροσώπους εταιρειών τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας να συμμετέχουν στο workshop, διεξάγοντας συνεντεύξεις με υποψηφίους που αναζητούν εργασία. Επιπλέον οι ενδιαφέρουσες εισηγήσεις των ομιλητών οι οποίοι προέρχονται από κλάδους που σχετίζονται με την αγορά και την εύρεση εργασίας, αποτέλεσαν πόλο έλξης για δεκάδες επισκέπτες.

Θα θέλαμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου και σε όλες τις υπηρεσίες που συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί κάτι τόσο ωραίο και χρήσιμο στο Δήμο μας.

Κυρίως όμως στον Αντιδήμαρχο κ. Κουγιουμτζή Νίκο που οραματίστηκε και υλοποίησε μια τόσο χρήσιμη ιδέα για τον τόπο μας. Θα είμαστε εκεί σε κάθε υγιή προσπάθεια στήριξης της αγοράς και των δημοτών μας.

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ