Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤελικά ένα δείπνο για τη φιλαρμονική δεν ήταν δύσκολη υπόθεση

Τελικά ένα δείπνο για τη φιλαρμονική δεν ήταν δύσκολη υπόθεση

Στην κόντρα μεταξύ της προηγούμενης διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, της διοίκησης Μανδαλιανού, και όσων έπαιζαν τότε στη φιλαρμονική, υπήρξε αναφορά και στο τραπέζι που δεν έκανε μετά τις εθνικές εορτές ο δήμαρχος σε όσους έπαιζαν στη φιλαρμονική.

Αμέσως μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2024, ο νέος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, παρέθεσε ευχαριστήριο δείπνο σε όσους έπαιξαν στη φιλαρμονική κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου και σε όσους στηρίζουν την ανασυγκρότησή της.

Τελικά ένα ευχαριστήριο δείπνο για τη φιλαρμονική δεν ήταν καθόλου δύσκολη υπόθεση, όπως φάνταζε με την προηγούμενη διοίκηση. Τελικά ένα τέτοιο τραπέζι είναι εύκολο να γίνει, εάν το θέλει ο εκάστοτε δήμαρχος.

Επειδή ίσως κάποιος κακοπροαίρετα να σκεφτεί ότι ο κύριος Αλεξανδρίδης έκανε το τραπέζι στους μουσικούς της φιλαρμονικής για την κόντρα που είχαν με τη διοίκηση Μανδαλιανού, πρέπει το αναγνωστικό κοινό να γνωρίζει ότι κανένας απ’ όσους πλαισίωναν τη φιλαρμονική επί διοίκησης Μανδαλιανού δεν έπαιξε την 25η Μαρτίου του 2024.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης παρέθεσε το δείπνο για να ευχαριστήσει ειλικρινώς όσους συμβάλουν στην ανασυγκρότηση της φιλαρμονικής και στην προσπάθεια να αποκτήσει ο δήμος τη φιλαρμονική που θα του αξίζει ως δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας.

Βασίλης Νταρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ