Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜια φορά ψεύτης πάντα ψεύτης κύριε Πέτρο Λεμπετλή

Μια φορά ψεύτης πάντα ψεύτης κύριε Πέτρο Λεμπετλή

Ο Πέτρος Λεμπετλής, ο οποίος υπεράσπισε τη διοίκηση Μανδαλιανού με σθένος και παρρησία, συνεχίζει ακάθεκτος στην ίδια γραμμή γράφοντας πράγματα που δεν ισχύουν, εφαρμόζοντας την τακτική πες πες κάτι θα μείνει.

Στο δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Κορδελιό Εύοσμος στο μεγαλείο του και δεν φταίει ο Μαξούρας», ο κύριος Λεμπετλής σχολίασε στο facebook τα εξής:

«Μέχρι χθες ( σε παρόμοια περιστατικά ) μιλούσαμε για ανοργανωσιά και κρέμασμα της ανίκανης διοίκησης Μανδαλιανού και σήμερα μιλάμε (πολύ απλά) για ασυνείδητους και κακούς συμπολίτες μας».

Ο κύριος Λεμπετλής πολύ καλά γνωρίζει ότι αυτό που γράφει δεν ισχύει. Γνωρίζει πως η «Αγκίδα» σε παρόμοιες περιπτώσεις υπεράσπισε τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας επί διοίκησης Μανδαλιανού, κύριο Χρήστο Δεμερτζή. Για του λόγου το αληθές οι αναγνώστες μπορούν να κάνουν αναζήτηση στην «Αγκίδα». Παραθέτουμε τα παρακάτω άρθρα για να καταλάβει ο αναγνώστης ποιος είναι ο κύριος Πέτρος Λεμπετλής:

Γι’ αυτό το χάλι φταίει ο Δεμερτζής και η Υπηρεσία Καθαριότητας;

Τα χάλια των κάδων ανακύκλωσης του Δεμερτζή…

Ο Δεμερτζής φταίει και για την τρύπα του όζοντος…

Αυτά τα λίγα και θα προσπαθήσουμε να μην ασχοληθούμε ξανά με τα όσα γράφει ο κύριος Λεμπετλής και έχουν την ίδια δόση αλήθειας με το παραπάνω του σχόλιο. Μια φορά ψεύτης πάντα ψεύτης κύριε Πέτρο Λεμπετλή.

Ο δήμος πρέπει να πάει μπροστά και αυτό σίγουρα δεν μπορεί να γίνει με την ενασχόληση με ανθρώπους οι οποίοι μονίμως γυρίζουν την αλήθεια με το κεφάλι προς τα κάτω.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ