Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα χάλια των κάδων ανακύκλωσης του Δεμερτζή…

Τα χάλια των κάδων ανακύκλωσης του Δεμερτζή…

Ο συγκεκριμένος κάδος ανακύκλωσης βρίσκεται στα όρια της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου. Ο συγκεκριμένος κάδος ανακύκλωσης, του οποίου το καπάκι βλέπετε σπασμένο, είναι ολοκαίνουργιος.

Πριν από λίγο καιρό τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο σημείο ένας ολοκαίνουργιος κάδος ανακύκλωσης, του οποίου, πολύ γρήγορα, κάποιος ασυνείδητος έσπασε το καπάκι. Η Υπηρεσία Καθαριότητας μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα αντικατέστησε τον ολοκαίνουργιο κάδο με το σπασμένο καπάκι με έναν άλλο ολοκαίνουργιο κάδο.

Ο δεύτερος ολοκαίνουργιος κάδος βρέθηκε με σπασμένο καπάκι μετά από λίγες ημέρες αφότου τοποθετήθηκε. Επειδή κάποιοι αρέσκονται να ασκούν κριτική στον Δεμερτζή, γι’ αυτά τα χάλια και γι’ αυτές τις συμπεριφορές φταίει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κορδελιού Ευόσμου, Χρήστος Δεμερτζής; Είναι δυνατόν να καταστρέφονται ολοκαίνουργιοι κάδοι ανακύκλωσης και απορριμμάτων;

Και τις δύο φορές, μέχρι να σπάσει το καπάκι, ο κάδος αφηνόταν ανοιχτός από κάποιους ασυνείδητους. Κάποιοι άλλοι έσπευδαν να τον κλείσουν και πάλι οι πρώτοι έσπευδαν να τον ανοίξουν, μέχρι που το καπάκι βρισκόταν κατεστραμμένο. Το γεγονός ότι στον κάδο ανακύκλωσης πετιούνται κάθε είδους απορρίμματα μάλλον δεν χρειάζεται να αναφερθεί, αφού είναι δεδομένο, όπως δεδομένο είναι ότι στον ανοιχτό κάδο κάνουν γιορτή τα συμπαθή αιλουροειδή.

Σίγουρα γι’ αυτές τις συμπεριφορές ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας ούτε ευθύνη έχει, ούτε μπορεί να κάνει κάτι. Με τέτοιους ασυνείδητους, χρειάζονται κάδοι μιας χρήσης. Να τους φορτώνει το απορριμματοφόρο κάθε φορά μαζί με τα σκουπίδια, γιατί φαίνεται πως είναι ικανοί να τους καταστρέφουν κάθε φορά σε χρόνο ρεκόρ.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ