Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης αλλάζουν ειδικότητες και γίνονται τροχονόμοι»

«Οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης αλλάζουν ειδικότητες και γίνονται τροχονόμοι»

Στο στούντιο του Action 24 TV βρέθηκε ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα της ασφάλειας και όσα τέθηκαν επί τάπητος στη σύσκεψη υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ακολουθεί απόσπασμα των όσων συζητήθηκαν:

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Εμείς στη δυτική πλευρά της πόλης με τεράστια προβλήματα παραβατικότητας έχουμε μια αγωνία. Την καταλαβαίνει αυτήν ο υπουργός και υποσχέθηκε ότι θα πάρουμε κάποια μέτρα. Προτείναμε λύσεις εμείς στον υπουργό. Μιλήσαμε για υποστελέχωση. Υπάρχει υποστελέχωση σε όλη τη δυτική Θεσσαλονίκης.

Δημοσιογράφος: Είπε ότι σας έφερε 500 νέους αστυνομικούς. Που είναι αυτοί;

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: 500 νέοι αστυνομικοί, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχουμε μία πόλη η οποία αυτή τη στιγμή πρέπει να λύσει προβλήματα δομικά, όπως ένα σοβαρό πρόβλημα ήτανε το fly over.

Δημοσιογράφος: Τροχονόμοι θα γίνετε.

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Πολλοί αστυνομικοί αλλάξαν ειδικότητες και γίνανε τροχονόμοι για να μπορέσουμε να διευκολύνουμε να ζήσει αυτή η πόλη, να έχει την κανονική λειτουργία και μην ξεχνάτε ότι ερχόμαστε σε μια περίοδο η οποία θα είναι περίοδος τουριστική. Από τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης θα περάσουν οι μισοί τουρίστες που θα πάνε στη Χαλκιδική. Άρα αυτό σημαίνει ότι εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον τουρισμό. Εάν δεν είμαστε έτοιμοι θα δημιουργήσουμε τεράστιο πρόβλημα στο ΑΕΠ και όχι μόνο της Χαλκιδικής, αλλά όλης της βόρειας Ελλάδος και κατ’ επέκταση της χώρας.

Με πόσους αστυνομικούς θα ενισχυθεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευόσμου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ