Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝέα εξαιρετική δημιουργία του 6ου Δ.Σ. Ελευθερίου Κορδελιού

Νέα εξαιρετική δημιουργία του 6ου Δ.Σ. Ελευθερίου Κορδελιού

«Κολλημένοι με τα κινητά» ΔΕΙΤΕ ΤΟ…

«Είμαστε κολλημένοι με τα κινητά, είμαστε δεμένοι, κρεμόμαστε απ’ αυτά, στους δρόμους πια δεν παίζουμε, μεταξύ μας δεν μιλάμε, όμως το tiktok συνέχεια κοιτάμε…»

είναι μερικοί από τους γεμάτους αυτογνωσία, αυτοσαρκασμό και αυτοκριτική, στίχους του τραγουδιού που συνοδεύει την νέα εξαιρετική δημιουργία των παιδιών της Μουσικής Ομάδας του 6ου Πειραματικού Διαπολιτισμικού Δ.Σ. Ελευθερίου Κορδελιού.

Τα παιδιά με την καθοδήγηση της Μουσικού κ. Ηλέκτρας Καρακατσάνη και με την βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης δημιούργησαν ένα καταπληκτικό βίντεο σε κινητό τηλέφωνο, στο οποίο παρουσιάζουν εικόνες ηλεκτρονικών παιχνιδιών και παραμορφωμένες εικόνες καθημερινότητας, θέλοντας να αναδείξουν τη σύγχυση που έχουν συχνά τα παιδιά της ηλικίας τους μεταξύ πραγματικότητας και ψηφιακού κόσμου.

Η αρχική φωτογραφία του Βίντεο, είναι του μικρού Αλέξανδρου που το 2023 κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό φωτογραφίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μουσική: ANVIL TYPE BEAT (HARD AF) Στίχοι: Ηλέκτρα Καρακατσάνη (εκπ/κός μουσικής του σχολείου)

Επιμέλεια Βίντεο-Ήχου: Ηλέκτρα Καρακατσάνη. RAP μέλη της μουσικής ομάδας του 6ου Πειραματικού Διαπολιτισμικού Δ.Σ. Ελευθερίου-Κορδελιού, οι μαθητές/-τριες ΣΤ τάξης (Στέφανος, Τάνια, Νίκος, Ανδρέας, Ηλέκτρα, Βασίλης, Χριστίνα, Μενέλαος, Χρύσα, Τόνια). Πολύτιμη ήταν η βοήθεια του Ερμόλαου Καρβουνίδη, της Ελένης Δελημπέη και του Γιώργου Δρόσσουhttps://youtu.be/w_EbZFNhDKE

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ