Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου & Σχολικός Εκφοβισμός

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου & Σχολικός Εκφοβισμός

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Σχολικής Στέγης, Προσχολικής Αγωγής και Δραστηριοτήτων και σε συνεργασία με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου, τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, παρουσιάζοντας το βιβλίο “Μια αλλαγή για τη Βίλμα” των Εκδόσεων Σταμούλη, της Στεφανίας Παπίκα Παιδαγωγού Αγωγής Πρώιμης Ηλικίας και εργαζόμενης στην Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Μετά την δραματοποιημένη παρουσίαση του παραμυθιού από τον 10χρονο μαθητή Εμμανουήλ Καραμανώλη, θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας «ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ» βασισμένη στο παραμύθι του Αντερσεν, τιμώντας την ημέρα γέννησης του μεγάλου Δανού Παραμυθά Χανς Κρίστιαν Αντερσεν.

Για το βιβλίο “Μια αλλαγή για τη Βίλμα” και την σχολική βία θα μιλήσει η Διευθύντρια της προσχολικής αγωγής και δραστηριοτήτων κ. Θένα Νοταρίδου.

Την βιβλιοπαρουσίαση συνδιοργανώνουν οι Διευθύνσεις : Παιδείας – Κοινωνικής Προστασίας -Προσχολικής αγωγής και δραστηριοτήτων, σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου στις 6μ.μ.στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου Μ. Αλεξάνδρου 57

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Μια νέα αλλαγή στη ζωή της μικρής μας χελωνίτσας, Βίλμας, ήρθε να ανατρέψει την καθημερινότητά της. Στο νέο της σχολείο βρίσκεται αντιμέτωπη με τα πειράγματα κάποιων συμμαθητών της. Προσπαθεί να ενταχθεί ομαλά στο νέο της περιβάλλον αλλά απογοητεύεται. Η προσοχή και η αγάπη της μητέρας της, σε συνδυασμό με την συνεργασία και την σοφία των διδασκάλων της, θα της δώσουν τη λύση.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ