Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠερίεργα πράγματα συμβαίνουν με τον κύριο Καϊτετζίδη και τους παρατρεχάμενούς του

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με τον κύριο Καϊτετζίδη και τους παρατρεχάμενούς του

Του Γιάννη Καμαρινού

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με τον κύριο Στάθη Καϊτετζίδη, πρώην δήμαρχο του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, και τους παρατρεχάμενούς του.

Ο κύριος Καϊτετζίδης στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος προβάλλοντας τις μάχες που έδωσε για να μείνει το ΘΕΠΑΝ στα περιουσιακά στοιχεία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Κάποιοι από τους παρατρεχάμενους του κυρίου Καϊτετζίδη γνώριζαν με στοιχεία ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο, όπως γνώριζε και ο κύριος Καϊτετζίδης. Εκείνοι όμως σιωπούσαν αντί να δώσουν αυτά τα στοιχεία και ο κύριος Καϊτετζίδης μας έλεγε για το λόγο που του είπε ο μακαριστός μητροπολίτης Διονύσιος Α΄.

Οι παρατρεχάμενοι του κυρίου Καϊτετζίδη, οι οποίοι γνώριζαν για το ΘΕΠΑΝ, όχι μόνο δεν έδωσαν τα στοιχεία που αποδείκνυαν ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκε στο δήμο, όχι μόνο δεν κατήγγελλαν την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ ως σκάνδαλο, αλλά κατήγγελλαν σκάνδαλα που αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχαν. Τυχαία λειτουργούσαν με αυτόν τον τρόπο;

Τώρα όλοι εκείνοι που γνώριζαν για το ΘΕΠΑΝ και αντί να φωνάζουν για εκείνο, φώναζαν για άλλα, το έριξαν στις λογοτεχνικές αναζητήσεις και στην προβολή του αρχηγού των παρατρεχάμενων του κυρίου Καϊτετζίδη, του γνωστού ως ποιητή, ο οποίος ήξερε να σκαρώνει στιχάκια για τον προηγούμενο αντιδήμαρχο Οικονομικών, αλλά δεν σκάρωσε κανένα στιχάκι για την αύξηση των ανταποδοτικών τελών του δήμου.

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με τον κύριο Καϊτετζίδη και τους παρατρεχάμενούς του καθώς ηρωοποίησαν ο ένας τον άλλον για την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ, ενώ θα έπρεπε να ζητούν τα ρέστα ο ένας από τον άλλον για το γεγονός ότι έφτασε εκεί που έφτασε η υπόθεση του ΘΕΠΑΝ.

Τώρα όλοι μαζί, ο κύριος Καϊτετζίδης και οι παρατρεχάμενοί του, αφού έσωσαν το ΘΕΠΑΝ, θα σώσουν το δήμο και από τη δυσοσμία, καθώς ο αρχηγός τους έγινε πρόεδρος σε επιτροπή ελέγχου της δυσοσμίας. Τώρα μπορεί και η δυσοσμία να γίνει ευωδία για τον ποιητή!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ