Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου αστυνομεύεται καλύτερα από την υπόλοιπη Θεσσαλονίκη»

«Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου αστυνομεύεται καλύτερα από την υπόλοιπη Θεσσαλονίκη»

Δεν υπάρχει άλλη περιοχή στον αστικό ιστό της Θεσσαλονίκης που να αστυνομεύεται όπως ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου. Αυτό είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 20ης Μαρτίου 2024. Ο δήμαρχος, μεταξύ άλλων, είπε τα παρακάτω:

«Τα προβλήματα με την αστυνόμευση είναι πολλά. Ότι υπάρχει υποστελέχωση στην Αστυνομία το ξέρετε. Θα με είδατε ίσως και στην διαμαρτυρία που έκαναν οι αστυνομικοί έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ευόσμου, να είμαι εγώ που κρατάω το πανό, που μιλάω για υποστελέχωση του Τμήματος.

Βέβαια το τελευταίο χρονικό διάστημα, αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς, έχουν έρθει καινούργιοι αστυνομικοί στο Τμήμα. Έχει δυναμώσει κατά 6-7 άτομα, αν δεν κάνω λάθος, και θα έρθουν κι άλλα άτομα.

Υπάρχει μία προσπάθεια από την Αστυνομία να εντείνει την αστυνόμευση στην περιοχή. Συγκρινόμενη με άλλες περιοχές, αυτή η περιοχή, η δική μας, έχει την καλύτερη αντιμετώπιση. Σ’ αυτό πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Δεν υπάρχει άλλη περιοχή μέσα στον αστικό ιστό που να έχει την αστυνόμευση όσον αφορά τουλάχιστον με τους άνδρες είτε με μηχανές είτε πεζούς είτε και με αυτοκίνητα όσους έχουμε εμείς. Εμείς έχουμε την περισσότερη δύναμη καθημερινά στο δήμο μας. Αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε και περισσότερη απ’ ό,τι υπάρχει και πολύ περισσότερη απ’ ό,τι έχουνε οι άλλες περιοχές».

Όλα όσα είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου για την αστυνόμευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου υπάρχουν στο παρακάτω video:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ