Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔωρεά ενός γερανού ανύψωσης στο Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού

Δωρεά ενός γερανού ανύψωσης στο Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού

Έχουμε καταφέρει αρκετά πράγματα που βελτίωσαν και ωφέλησαν τις επιχειρήσεις-μέλη μας.

Καταφέραμε να τους εκπαιδεύσουμε να λύσουμε προβλήματα, να κάνουμε προτάσεις και να υλοποιηθούν δράσεις που βελτίωσαν αισθητά την περιοχή κοινωνικά και εμπορικά.

Αυτό όμως που μας κάνει πραγματικά υπερήφανους έχει να κάνει με τη χρησιμότητά μας στην κοινωνία. Έχει να κάνει με πράξεις σαν και αυτή.

Μετά από αίτημα της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας προς τον ΕΜΣΕΚ, πραγματοποιήθηκε η δωρεά ενός γερανού ανύψωσης στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κορδελιού ,ώστε να μεταφέρει έναν μαθητή με κινητικά προβλήματα και να διευκολύνει τη ζωή και την καθημερινότητά του.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού επικοινώνησε με τα μέλη του, και στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκε ένας επαγγελματίας ο οποίος προσφέρθηκε να αγοράσει τον εξοπλισμό και προς τιμήν του αποφάσισε να διατηρήσει την ανωνυμία του και να μη λάβει καμία διαφήμιση μέσα από αυτή την πράξη.

Ευχαριστούμε θερμά τον συγκεκριμένο επιχειρηματία-υπόδειγμα για την άμεση ανταπόκρισή του! Του ευχόμαστε ολόψυχα ο Θεός να του ανταποδώσει διπλά την ανιδιοτέλειά του!

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την επιχειρηματία που επίσης επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της η οποία διατηρεί κατάστημα με ιατρικά είδη στον Εύοσμο και είναι μέλος του Συλλόγου μας, που εξασφάλισε για εμάς την καλύτερη τιμή της αγοράς χωρίς κανένα απολύτως κέρδος, την εκπαίδευση του προσωπικού του σχολείου αλλά και την εγκατάσταση του εξοπλισμού στο χώρο χωρίς κανένα όφελος, δείχνοντας με ανιδιοτέλεια πως μπορούν οι επιχειρηματίες να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένας.

Είμαστε περήφανοι για όλες τις ενέργειες.

Είμαστε περήφανοι που ο Σύλλογός μας είναι δίπλα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Θα συνεχίσουμε με την ίδια τόλμη και θάρρος.

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ