Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓια να μπορέσει μια παράταξη να κερδίσει στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Για να μπορέσει μια παράταξη να κερδίσει στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Σε αυτή τη χρονική στιγμή, δυόμιση μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων από την παράταξη Αλεξανδρίδη στο τιμόνι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ακούγεται παράταιρη οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας παράταξης ή ισχυροποίησης υπάρχουσας παράταξης για να κερδίσει τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Ακούγεται παράταιρο κάποια παράταξη να επενδύει στην αποτυχία της παράταξης Αλεξανδρίδη, να επενδύει στη στασιμότητα ή ακόμα και στην οπισθοδρόμηση του δήμου, προκειμένου η ίδια να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από το να κερδίσει τις εκλογές.

Παρ’ όλα αυτά και αφού φαίνεται ότι ορισμένοι θέλουν να φαίνονται παράταιροι με ενέργειες που στους δημότες φαντάζουν το λιγότερο πρόωρες και γραφικές, θα πρέπει να σκεφτούν τον τρόπο της παρέμβασής τους και τα πρόσωπα στα οποία επενδύουν, ειδάλλως αμέσως μετά τις επόμενες εκλογές θα προσπαθούνε να «φάνε» και πάλι την επόμενη διοίκηση του δήμου, είτε θα είναι του Λευτέρη Αλεξανδρίδη είτε κάποια άλλη, γιατί οι ίδιοι θα έχουν χάσει.

Εκλογές δεν κερδίζονται με πομφόλυγες, με κουτσομπολιά, με διαδόσεις, με κραυγές. Εκλογές δεν κερδίζονται ούτε καν μόνο με δημιουργία μηχανισμού. Εκλογές δεν κερδίζονται με δημόσιες σχέσεις και φληναφήματα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Μια παράταξη για να κερδίσει εκλογές χρειάζεται πρώτα απ’ όλα αρχηγό που δεν θα διστάζει να πει το πρόγραμμά του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είτε μόνος του είτε σε διάλογο με άλλους επικεφαλής παρατάξεων. Σ’ έναν μεγάλο δήμο, στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας, στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, για να φτάσεις στο μεγαλύτερο μέρος των δημοτών θα πρέπει να μπορείς να πεις τη γνώμη σου, τη γνώμη της παράταξής σου, στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Αν δεν μπορείς, δεν έχεις καμία τύχη.

Ας ψάξουν λοιπόν ορισμένοι να βρούνε επικεφαλής που να μπορεί να παρουσιαστεί στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο και μετά ψάχνουν για τα δευτερεύοντα. Εάν συνεχίσουν την εμμονική τους πορεία προς τις επόμενες εκλογές, κατόπιν θα κλαίνε τη μοίρα τους και θα ψάχνουν να φορτώσουν την ήττα τους σε άλλους και στο Θεό, όπως έκαναν και μετά από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Δ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ