Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ αθλιότητα της μπουρδολογίας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Η αθλιότητα της μπουρδολογίας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

«Έχει και η μπουρδολογία διαβαθμίσεις;», θα αναρωτηθεί κανείς. Μπορεί η μπουρδολογία να είναι άθλια ή όχι;

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου αποδεικνύεται πως η μπουρδολογία έχει διαβαθμίσεις και υπάρχει αθλιότητα στην μπουρδολογία.

Κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι έχασαν οι εκλεκτοί τους στις εκλογές. Κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι οι εκλεκτοί τους έχασαν γιατί δεν απέτυχαν στις εκλογές, αλλά γιατί είχαν αποτύχει πριν από αυτές.

Πήραν σβάρνα λοιπόν τους δρόμους του δήμου, ακόμη δεν πρόλαβε να αναλάβει η νέα διοίκηση, και καταγράφουν τα προβλήματα που οι δικοί τους εκλεκτοί άφησαν πίσω τους, για να τα παρουσιάσουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ως αποτυχία της διοίκησης Αλεξανδρίδη των δύο μηνών.

Ό,τι σχόλιο και να ακούσουν, εκείνοι συνεχίζουν ακάθεκτοι την μπουρδολογία τους, προσπαθώντας να βάλουν τρικλοποδιές σε μια διοίκηση δύο μηνών.

Η αθλιότητα της μπουρδολογίας τους δεν έγκειται όμως στα παραπάνω. Έγκειται στο γεγονός πως κάνουν και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αποτύχει η νέα διοίκηση, πως κάνουν και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να πάει πίσω ο δήμος, μήπως και στις επόμενες εκλογές καταφέρουν να πάρουν κάποια θέση δίπλα τον εκλεκτό τους.

Η αθλιότητα της μπουρδολογίας τους έγκειται στο γεγονός ότι δεν προετοιμάζουν το έδαφος για να κερδίσουν τις εκλογές. Προετοιμάζουν το έδαφος για να χάσει τις εκλογές η σημερινή διοίκηση. Ποιος χάνει από τέτοιες συμπεριφορές; Μήπως ο δήμος και οι δημότες;

Ντρέπεται και η ντροπή με τη συμπεριφορά τους.

Δ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ