Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΛευτέρης Αλεξανδρίδης: Δεν πρόκειται να φωτογραφηθούμε με τα ΕΛΠΕ

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Δεν πρόκειται να φωτογραφηθούμε με τα ΕΛΠΕ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου μπορεί κανείς να δει και να ακούσει τα πιο παράδοξα πράγματα. Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου για τη λογοδοσία της διοίκησης, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, ο πρώην αντιδήμαρχος με τη διοίκηση Μανδαλιανού Κώστας Σωτηράκης ζήτησε ενημέρωση για τις μετρήσεις όσον αφορά τη δυσοσμία, γιατί, όπως είπε, ο δήμαρχος, όταν ήταν αντιπολίτευση, ασκούσε κριτική στη διοίκηση Μανδαλιανού για την απόφαση να κάνει νέες μετρήσεις και έλεγε ότι έπρεπε να μην κάνει κάτι τέτοιο αλλά να λάβει υπόψιν τις μετρήσεις του 2019.

«Έχει γίνει καμιά συνάντηση με τη διοίκηση των ΕΛΠΕ; Έχετε καινούργια δεδομένα όσον αφορά τις εργασίες των ΕΛΠΕ; Θα γίνει η μελέτη μέσω του πανεπιστημίου ή με κάποιον ιδιώτη; Πέστε μας τι γίνεται με τους αισθητήρες, αυτούς τους δέκα συν τρεις», ολοκλήρωσε την ερώτησή του ο κύριος Σωτηράκης.

«Είχαμε δεσμευτεί ότι το πρώτο που θα σκεφτούμε είναι η υγεία των πολιτών και αυτό κάνουμε και σας διαβεβαιώ ότι δεν πρόκειται να δείτε τον τωρινό δήμαρχο να φωτογραφίζεται με τα ΕΛΠΕ σε καμία περίπτωση», ήταν η πρώτη απάντηση του δημάρχου Λευτέρη Αλεξανδρίδη στον εκπρόσωπο της παράταξης Μανδαλιανού, της παράταξης που καταστρατήγησε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μην λαμβάνονται χορηγίες από τα ΕΛΠΕ μέχρι να λυθεί το πρόβλημα της δυσοσμίας, της παράταξης του δημάρχου που χαρακτήρισε υποκειμενικές τις μύτες των πολιτών που αντιλαμβάνονταν υπερβολικά τη δυσοσμία.

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρεις (για να μην ξεχνάμε και τον δάσκαλο που λίγο έλλειψε να συνταξιοδοτηθεί και ακόμη να νομίζει πως οι τρεις φορές αναφέρονταν στα λαλήματα του κόκορα και όχι στις αρνήσεις του Πέτρου) η παράταξη που δεν έκανε απολύτως τίποτα, ως διοίκηση, για την επίλυση του προβλήματος της δυσοσμίας, ρώτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο τι θα κάνει η νέα διοίκηση.

Όσον αφορά τα ερωτήματα του κυρίου Σωτηράκη, ο κύριος Αλεξανδρίδης απάντησε ότι η συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για τις νέες μετρήσεις έγινε από τη διοίκηση Μανδαλιανού, όταν εκείνη είδε ότι δεν μπορούσε να προχωρήσει σ’ αυτές τις μετρήσεις με τη μη κυβερνητική οργάνωση ΠΑΚΟΕ και αυτήν την συνεργασία υλοποιεί η νέα διοίκηση του δήμου. Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου τόνισε πως δεν έχει κάνει καμία επίσκεψη στα ΕΛΠΕ και ότι όταν θα κάνει κάτι τέτοιο, θα είναι ενημερωμένο το Δημοτικό Συμβούλιο και θα συνοδεύεται από αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ