Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ κυρία Μανούκα ειρωνεύτηκε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Η κυρία Μανούκα ειρωνεύτηκε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 23ης Φεβρουαρίου 2023, η επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου», Μαρία Μανούκα, είπε πως περίμενε από τον δήμαρχο να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τη συμπεριφορά του στη συνεδρίαση της 21ης Φεβρουαρίου 2023.

Η κυρία Μανούκα περίμενε να της ζητήσει συγνώμη ο δήμαρχος για έναν καβγά που η ίδια δημιούργησε και συντήρησε χωρίς να υπάρχει απολύτως κανένας λόγος. Φυσικά ο δήμαρχος δεν έπρεπε να της κλείσει το μικρόφωνο. Αυτό έπρεπε να το κάνει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και έπρεπε να το κάνει γιατί η κυρία Μανούκα όχι απλά ήταν εκτός θέματος, αλλά ήταν ξεκάθαρο πως προσπαθούσε να δημιουργήσει ένταση.

Η κυρία Μανούκα περίμενε να ζητήσει συγνώμη ο δήμαρχος για τη συμπεριφορά του, πράγμα που θα έπρεπε ο δήμαρχος να κάνει, χωρίς όμως η ίδια να ζητήσει συγνώμη για την ένταση που δημιούργησε χωρίς κανέναν λόγο ή τουλάχιστον να απολογηθεί γι’ αυτό.

Η επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου», μόλις τελείωσε τη φράση της, με την οποία δήλωσε πως περίμενε τη δημόσια συγνώμη του δημάρχου, απευθύνθηκε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρη Κεραμιδά, για να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος:

Μαρία Μανούκα: Κλείστε το μικρόφωνο σας παρακαλώ. Μπράβο. Έτσι.

Δημήτρης Κεραμιδάς: Δεν το κλείνω.

Μαρία Μανούκα: Α. Εντάξει.

Με αυτόν τον τρόπο απευθύνθηκε η κυρία Μανούκα, καινούργια στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως η ίδια δήλωσε στην προηγούμενη συνεδρίαση, στον κύριο Κεραμιδά, έναν άνθρωπο ευγενικό, χαμηλών τόνων και με πολλά χρόνια παρουσίας στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα μπορούσε η κυρία Μανούκα να ειρωνευτεί τον δήμαρχο και θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει λογική τη συμπεριφορά της, αφού με τον δήμαρχο διαπληκτίστηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση. Αλλά η κυρία Μανούκα επέλεξε να ειρωνευτεί τον κύριο Κεραμιδά, ο οποίος όμως επέλεξε να μην απαντήσει στην ειρωνεία της, σίγουρα όχι γιατί δεν την κατάλαβε, αλλά γιατί δεν ήθελε να την ακολουθήσει σ’ αυτήν την λογική.

Κ. Τσ.

Δεν ειρωνεύτηκε η κυρία Μανούκα τον κύριο Κεραμιδά;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ