Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣχετικά με την πατρίδα της δημοκρατίας στην οποία γεννήθηκε ο κύριος Μανδαλιανός

Σχετικά με την πατρίδα της δημοκρατίας στην οποία γεννήθηκε ο κύριος Μανδαλιανός

Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου, αποχώρησε, μαζί με την παράταξή του, από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Φεβρουαρίου 2024, γιατί η διοίκηση δεν άφησε να διεξαχθεί διαδικασία ερωτήσεων/τοποθετήσεων, γιατί ο δήμαρχος έκλεισε το μικρόφωνο της κυρίας Μανούκα και γιατί ο τέως δήμαρχος νομίζει ότι γεννήθηκε στην πατρίδα της δημοκρατίας.

Δεν χρειάζεται να νομίζει ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός. Είναι αλήθεια πως γεννήθηκε στον τόπο που γέννησε τη Δημοκρατία. Αυτό ο κύριος Αλεξανδρίδης μάλλον το ξέρει, αφού φρόντισε να θέσει υποψηφιότητα και να εκλεγεί δήμαρχος, όπως είχε κάνει και ο ίδιος ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, τέσσερα περίπου χρόνια πριν. Τον κύριο Αλεξανδρίδη δεν τον επέβαλαν τα τεθωρακισμένα, όπως δεν είχαν επιβάλει και τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό.

Άλλους επέβαλαν τα τανκς στην ίδια αίθουσα που κάθονται σήμερα ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός και ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης. Άλλοι ήταν αυτοί που ξέχασαν ότι γεννήθηκαν στον τόπο που γέννησε τη Δημοκρατία και δέχτηκαν να διοριστούν από την Χούντα στο συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τα συγκεκριμένα λοιπόν «νομίσματα» περί της πατρίδας της Δημοκρατίας ας μην τα απευθύνει ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός στον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου. Ας τα απευθύνει στους διορισμένους από τη Χούντα δημοτικούς συμβούλους, αφού κάποιοι από αυτούς βρίσκονται εν ζωή.

Δ. Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ