Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ κωμική αποχώρηση από τη συνεδρίαση της παράταξης Μανδαλιανού

Η κωμική αποχώρηση από τη συνεδρίαση της παράταξης Μανδαλιανού

Η αποχώρηση της παράταξης Μανδαλιανού από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Φεβρουαρίου 2024 έγινε με κωμικό τρόπο, αφού προκαλούν γέλιο οι λόγοι που επικαλέστηκε για την αποχώρηση ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και τέως δήμαρχος.

Ο πρώτος λόγος που επικαλέστηκε ο κύριος Μανδαλιανός ήταν γιατί η διοίκηση δεν άφησε την αντιπολίτευση να κάνει ερωτήσεις. Ποιος τόλμησε να πει τέτοιο πράγμα σε μια διοίκηση που δεν συμπλήρωσε ούτε τους δύο μήνες στο τιμόνι του δήμου; Ο άνθρωπος που κατά τη δημαρχιακή του θητεία έφτασε να γίνεται καβγάς για να τεθεί διαδικασία ερωτήσεων/τοποθετήσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε κάποια περίοδο επί δυόμιση μήνες δεν έγιναν ερωτήσεις και τοποθετήσεις.

Ο δεύτερος λόγος που επικαλέστηκε ο κύριος Μανδαλιανός ήταν το γεγονός ότι ο δήμαρχος έκλεισε το μικρόφωνο της κυρία Μανούκα. Ποιος τόλμησε να πει τέτοιο πράγμα; Ο άνθρωπος που κατά τη δημαρχιακή του θητεία είχε δίπλα του έναν πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου που έκλεινε τα μικρόφωνα κατά το δοκούν και ενίοτε δήλωνε πως ο ομιλητής είχε ξεπεράσει το χρόνο του, ενώ κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα δεν είχε συμβεί.

Είπε όμως ο κύριος Μανδαλιανός και κάτι άλλο, κατά την αποχώρηση της παράταξής του από τη συνεδρίαση, που προκαλεί θυμηδία. Είπε ότι νόμιζε πως γεννήθηκε στην πατρίδα της Δημοκρατίας. Αργά θυμήθηκε την πατρίδα της δημοκρατίας ο κύριος δήμαρχος. Έπρεπε να τη θυμηθεί όταν επανειλημμένως πρόσβαλε στο Δημοτικό Συμβούλιο τη δημοτική σύμβουλο Μαρία Πασχαλίδου, φτάνοντας να της πει ότι δεν μπορεί να ακούει τις ανοησίες της, επειδή εκείνη ασκούσε το δημοκρατικό δικαίωμα της κριτικής στη διοίκηση.

Αυτά γιατί ορισμένοι πιστεύουν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ