Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ο Αίας είναι ενημερωμένος εγγράφως για τις άδειες εξέδρες από τις 23/9/2023»

«Ο Αίας είναι ενημερωμένος εγγράφως για τις άδειες εξέδρες από τις 23/9/2023»

Ο δήμος έχει ενημερώσει εγγράφως τον Αία Ευόσμου από τις 23 Σεπτεμβρίου του 2023 σχετικά με το ότι δεν μπορεί το ΔΑΚ Ευόσμου να δέχεται φιλάθλους εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν διαθέτει άδεια λειτουργίας. Αυτό δήλωσε στην Αγκίδα ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κορδελιού Ευόσμου, Δημήτρης Σίτσας. Ολόκληρη η δήλωση του αντιδημάρχου είναι η παρακάτω:

«Από 23 Σεπτεμβρίου του 2023 έχει κοινοποιηθεί έγγραφο στον Αία από τον δήμο στο οποία αναφέρεται ότι όλα τα παιχνίδια, δεδομένης της κατάστασης με τη μη ύπαρξη πυροπροστασίας και κατ’ επέκταση άδειας λειτουργίας της εγκατάστασης, θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς φιλάθλους.

Σ’ αυτή τη διαδικασία επισυνάπτονται και τα υπόλοιπα έγγραφα που έχουν σταλεί στην Περιφέρεια. Το ίδιο αθλητικό σωματείο έχει πάρει απάντηση από την Περιφέρεια ότι οι αγώνες μπορούν να γίνονται, αλλά μόνο χωρίς φιλάθλους.

Όσον αφορά τη διαδικασία του αγώνα μεταξύ του Αία και του Ηρακλή, καμία μα καμία ευθύνη δεν έχει ο δήμος Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου. Την αποκλειστική ευθύνη για να βάλει φιλάθλους, είτε έναν είτε χίλιους είτε πεντακόσιους είτε δέκα, έχει ο Αίας Ευόσμου, ο χρήστης του γηπέδου. Αυτός είναι ο νόμος για όλα τα γήπεδα που δεν υπάρχει άδεια λειτουργίας.

Συγκέντρωσα την Πέμπτη στην Αντιδημαρχία Αθλητισμού μέλη των διοικήσεων του Αία και του Ηρακλή, μιλήσαμε, ήταν ενημερωμένοι για όλα και δεν δικαιολογείται καμία ανακοίνωση που να επιρρίπτει ευθύνες στο δήμο για τη διεξαγωγή του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών. Είμαστε σαν δήμος καθαροί και ξάστεροι απέναντι σε όλους που θέλουν να πετάξουν λάσπη».

Οι φίλαθλοι όλων των ομάδων είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι στα γήπεδα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου
Ανακοίνωση του Αίαντα Ευόσμου για τον αγώνα μπάσκετ με τον Ηρακλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ