Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι κλέφτες κάνουν κανονικές μετακομίσεις στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Οι κλέφτες κάνουν κανονικές μετακομίσεις στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Βγαίνεις πρωί, σε σημείο του δήμου με μεγάλη κίνηση, στο μπαλκόνι σου του πρώτου ορόφου, ο οποίος όμως δεν είναι τόσο χαμηλά αφού για να ανέβεις χρειάζεσαι πολύ μεγάλη σκάλα, και δεν πιστεύεις στα μάτια σου!

Λείπει το σαλόνι του μπαλκονιού. Το έκλεψαν. Συγκεκριμένα έκλεψαν τις ξύλινες καρέκλες. Το τραπέζι δεν το πήραν ή γιατί τους έπεσε πολύ βαρύ ή γιατί εκείνην την ώρα υπήρξε κίνηση στη γειτονιά. Περνάνε δηλαδή από τις γειτονιές και κάνουν αναγνώριση γι’ αυτά που θέλουν να κλέψουν, γιατί για να κλέψεις τέτοια αντικείμενα πρέπει να έχεις από κάτω κι ένα φορτηγάκι. Δεν γίνεται αλλιώς. Οι κλέφτες στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου μετακομίζουν κανονικά τα πράγματά μας. Προφανώς δεν εισέβαλαν και μέσα στο σπίτι γιατί είδαν τον συναγερμό.

Οι κλέφτες «αλωνίζουν» στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και οι κλοπές σε καταστήματα και κατοικίες έχουν πλέον πάρει διαστάσεις. Αυτό που γίνεται είναι πλέον πολύ ανησυχητικό, αφού οι πολίτες αισθάνονται όλο και περισσότερο ανασφαλείς.

Η Δημοτική Αρχή πρέπει να απαιτήσει από την κεντρική εξουσία τη στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος του Ευόσμου και τον εφοδιασμό του με τροχοφόρα οχήματα που θα έπρεπε να έχει και δεν έχει. Επιπλέον θα πρέπει να γίνει και κάθε άλλη απαραίτητη ενέργεια από τους αρμόδιους φορείς. Η κατάσταση δεν μπορεί να αφεθεί να γίνει ανεξέλεγκτη στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας.

Σ.Μ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ