Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπίστευτες αθλιότητες σε βάρος του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου

Απίστευτες αθλιότητες σε βάρος του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου

Δεν πιστεύεις στα μάτια σου καθώς διαβάζεις στο facebook τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου του δελτίου τύπου του δήμου με τίτλο «Οι φίλαθλοι όλων των ομάδων είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι στα γήπεδα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου».

«Τούρκε», «παπατζή», «κλόουν», «κότα», «ρόμπα», «πολιτικάντη», «κοπρόσκυλα», «ουστ», «καραγκιόζηδες» και άλλοι τέτοιοι χαρακτηρισμοί για τον δήμαρχο και τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Κάποια βέβαια από τα σχόλια, από χθες μέχρι σήμερα, διαγράφηκαν είτε από τον διαχειριστή της σελίδας του δημάρχου είτε από αυτούς που τα έκαναν.

Οι περισσότεροι φυσικά χαρακτηρισμοί από ψεύτικα προφίλ, με ψεύτικες φωτογραφίες και κουκούλες. Παλικάρια με κουκούλες που δημοσιεύουν φωτογραφία του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, αποκαλώντας τον Τούρκο. Τόσο μεγάλα παλικάρια.

Φυσικά ούτε που τους νοιάζει ή κάνουν πως δεν τους νοιάζει ότι ο συγκεκριμένος δήμαρχος ανέλαβε πρόσφατα τη διοίκηση του δήμου και δεν έχει ευθύνη για το τι γινόταν πριν. Επιπλέον ούτε που τους νοιάζει ή κάνουν ότι δεν τους νοιάζει ότι ο δήμαρχος απλώς υπενθύμισε αυτό που ακριβώς συμβαίνει και είναι ότι το συγκεκριμένο γήπεδο δεν έχει άδεια λειτουργίας.

Εάν συνέβαινε μέσα σ’ αυτό το κλειστό γυμναστήριο κάποιο δυσάρεστο συμβάν και εάν αυτοί, που βρίζουν σήμερα τον δήμαρχο και του ζητούν τα ρέστα, ήταν μέσα σ’ αυτό, θα έκαναν μηνύσεις στο δήμαρχο, ζητώντας από το να πάει φυλακή μέχρι να τους πληρώσει χρηματικές αποζημιώσεις, γιατί βρέθηκαν σ’ ένα στάδιο χωρίς άδεια λειτουργίας και κανένας δεν τους ενημέρωσε γι’ αυτό.

Σ.

«Ο Αίας είναι ενημερωμένος εγγράφως για τις άδειες εξέδρες από τις 23/9/2023»
Δυο φορές φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ