Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού με πρόεδρο τον Κώστα Βασιλειάδη

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού με πρόεδρο τον Κώστα Βασιλειάδη

Την βασιλόπιτά του για το 2024 κόβει σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού, στις 20:00 στο CARRE στην πλατεία Ευόσμου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος με τον Κώστα Βασιλειάδη στη θέση του προέδρου έκανε σημαντικά πράγματα για την ανάπτυξη της αγοράς του δήμου. Η πορεία του Εμπορικού Συλλόγου αυτά τα χρόνια είναι αύξουσα, όπως αύξουσα είναι η πορεία της τοπικής αγοράς. Στην πορεία του Εμπορικού Συλλόγου σαφώς συνέβαλαν καθοριστικά όλα τα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Το αποκορύφωμα των ενεργειών, δράσεων και παρεμβάσεων του Εμπορικού Συλλόγου ήταν η 1η Λευκή Νύχτα που διοργανώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023. Η Λευκή Νύχτα του Εμπορικού Συλλόγου δεν ήταν απλά η πιο μεγάλη και σημαντική δική του εκδήλωση, αλλά ήταν η πιο μεγάλη εκδήλωση του δήμου των τελευταίων χρόνων και σίγουρα η πιο μεγάλη της τελευταίας τετραετίας. Αυτό μαρτυρά και η βράβευση της OPEN WAYS Events & Travel στα Event Awards 2023, όπου απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία Sustainable & Open to Public Event για την επιμέλεια διοργάνωσης της 1ης Λευκής Νύχτας Εύοσμου.

Μπορούν να τεθούν και να επιτευχθούν ακόμα υψηλότεροι στόχοι από τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού. Σε συνεργασία με τη νέα διοίκηση του δήμου, με πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου και με παραγωγικούς φορείς, μπορούν να γίνουν σπουδαιότερα πράγματα για να αναπτυχθεί ραγδαία η αγορά του δήμου σε όλη την έκτασή του. Η παρουσία του Κώστα Βασιλειάδη στο τιμόνι του Συλλόγου αποτελεί εγγύηση για την επίτευξη υψηλών στόχων.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ