Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν ειδοποίησαν Αντίνου και Πασχαλίδου για την κοπή της βασιλόπιτας της παράταξης!

Δεν ειδοποίησαν Αντίνου και Πασχαλίδου για την κοπή της βασιλόπιτας της παράταξης!

Κατά τη διαδικτυακή εκπομπή της «Αγκίδας» για τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, της 21ης Φεβρουαρίου 2023, ο Γιάννης Καμαρινός αποκάλυψε ότι ο Χρήστος Αντίνου και Μαρία Πασχαλίδου δεν ειδοποιήθηκαν για την κοπή της βασιλόπιτας της παράταξης Μανούκα.

Ο Γιάννης Καμαρινός τόνισε ότι κανένας από τους δύο δεν έλαβε τηλεφώνημα για να παραβρεθεί στην κοπή της βασιλόπιτας της παράταξης. Η αποκάλυψη του κυρίου Καμαρινού προκαλεί έκπληξη, γιατί δεν ειδοποιήθηκαν ένας νυν και μία πρώην δημοτική σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού, οι οποίοι μάλιστα είναι από τα σημαντικότερα στελέχη της παράταξης.

Ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης σχολίασε την αποκάλυψη του Γιάννη Καμαρινού, λέγοντας πως προφανώς ο Χρήστος Αντίνου και η Μαρία Πασχαλίδου θεωρούνται ξένο σώμα στην παράταξη Μανούκα.

Φαίνεται πως ο νυν και η πρώην δημοτική σύμβουλος δεν είναι ανεκτοί στην παράταξη Μανούκα, γιατί δεν μπορούν να ανεχτούν ούτε τον τρόπο με τον οποίο άρχει η κυρία Μανούκα, ούτε τον τρόπο με τον οποίο αντιπολιτεύεται, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη σημερινή αντιπολιτευτική της στάση στη Δημοτική Επιτροπή.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ