Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Λευτέρης Αλεξανδρίδης αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης εκλέχτηκε αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας!

Η εκλογή του κυρίου Αλεξανδρίδη στη θέση του αντιπροέδρου ήρθε να ολοκληρώσει τη σαρωτική παρουσία του στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, στις οποίες ήρθε δεύτερος μετά τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Ιγνάτιο Καϊτεζίδη. Ως γνωστόν το ψηφοδέλτιο του κυρίου Καϊτεζίδη έλαβε ποσοστό άνω του 60%.

Επιτέλους ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας, έχει δήμαρχο ο οποίος κατέχει μια τέτοια θέση. Στο παρελθόν ποτέ κανένας δήμαρχος του ενιαίου δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν κατάφερε να έχει μια τέτοια επιτυχία, μια επιτυχία που είναι μεγάλη τιμή για το δήμο μας.

Το προεδρείο είναι πενταμελές και εκτός από τον πρόεδρο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη (δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη) και τον αντιπρόεδρο Λευτέρη Αλεξανδρίδη (δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου), συμπληρώνεται από τον Γραμματέα Βασίλη Γάκη (δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης, παράταξη Αγγελούδη) και τα δύο μέλη Δημήτρη Νώτα (δήμαρχο δήμου Εμμανουήλ Παππά), Γιάννη Δαρδαμανέλη (δημοτικό σύμβουλο και τέως δήμαρχο Καλαμαριάς).

Μετά τη μεγάλη του επιτυχία ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου σε δηλώσεις του ευχαρίστησε όσους πήραν μέρος στις εκλογές της ΠΕΔ και όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους, τιμώντας με τον τρόπο αυτό και τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Ο κύριος Αλεξανδρίδης δεσμεύτηκε για την ενότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τόνισε ότι όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να λύσουν τα προβλήματα.

Λ. Ερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ