Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Γιάννης Μουρουζίδης στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της φιλαρμονικής

Ο Γιάννης Μουρουζίδης στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της φιλαρμονικής

Ο Γιάννης Μουρουζίδης, πρώην δημοτικός σύμβουλος Ευόσμου, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου και επί δεκαετίες χοροδιδάσκαλος Ποντιακών χορών, ήταν από τους πρώτους που έσπευσε να «βάλει πλάτη» στην ανασυγκρότηση της φιλαρμονικής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Ο κύριος Μουρουζίδης, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στις δύσκολες κατασκευές φορεσιών και στολών, παρέλαβε τις στολές της φιλαρμονικής, οι οποίες δεν ήταν σε καλή κατάσταση, τις περιποιήθηκε και παρέδωσε είκοσι (20) στολές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα.

Είναι σίγουρο πως ο Γιάννης Μουρουζίδης θα συνεχίσει να είναι κοντά στη φιλαρμονική του δήμου καθώς θα χρειαστούνε καινούργιες στολές, όχι μόνο άμεσα γι’ αυτούς που δεν θα τους κάνουν οι είκοσι που είναι ήδη έτοιμες, αλλά και γι’ αυτούς που θα την στελεχώσουν το επόμενο χρονικό διάστημα και σίγουρα θα είναι πολύ περισσότεροι από είκοσι.

Ευτυχώς μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η προσπάθεια ανασυγκρότησης της φιλαρμονικής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου βρήκε στήριξη από αρκετούς ανθρώπους, οι οποίοι συνέβαλαν με τον τρόπο που ο καθένας μπορούσε και σίγουρα θα γίνουν κι αυτοί ακόμα περισσότεροι όσο θα βλέπουν τη φιλαρμονική να προοδεύει.

Σ.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ