Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ παράταξη Μανδαλιανού δεν ξέχασε να κόψει την βασιλόπιτά της

Η παράταξη Μανδαλιανού δεν ξέχασε να κόψει την βασιλόπιτά της

Σε αυτό το δήμο, στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας, συμβαίνουν πράγματα για γέλια και για κλάματα!

Βλέπουμε χθες, Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, στο facebook, ότι η παράταξη Μανδαλιανού, μείζων αντιπολίτευση τώρα και προηγούμενη διοίκηση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, έκοψε τη βασιλόπιτά της! Η παράταξη Μανδαλιανού δεν ξέχασε να κόψει τη βασιλόπιτά της! Ποια παράταξη;

  • Αυτή που ξέχασε να λειτουργήσει το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Κορδελιό.

  • Αυτή που ξέχασε να κατασκευάσει τους κυκλικούς κόμβους στην οδό 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου.

  • Αυτή που ξέχασε να κάνει την ανάπλαση της κεντρικότερης πλατείας του δήμου, της πλατείας στην οποία βρίσκεται το δημαρχείο.

  • Αυτή που ξέχασε εντελώς την περιοχή της Διαλογής, την πιο υποβαθμισμένη περιοχή του δήμου.

  • Αυτή που ξέχασε να κάνει τη διάνοιξη της οδού Ιπποδρομίου στον Εύοσμο, στην περιοχή του στρατοπέδου Παπακυριαζή.

  • Αυτή που ξέχασε να κάνει έστω μία μελέτη για ανέγερση σχολικού κτηρίου στο δήμο με τον πιο νεανικό πληθυσμό αναλογικά πανελληνίως και με τις 52 υπόγειες αίθουσες.

  • Αυτή που διέλυσε τη φιλαρμονική και ξέχασε επί δύο χρόνια να προχωρήσει στην ανασυγκρότησή της.

  • Αυτή που ξέχασε, λίγο πριν παραδώσει τη διοίκηση, να πάρει επιμορφωτή μουσικό πνευστών οργάνων για τη φιλαρμονική.

  • Αυτή που ξέχασε να προχωρήσει τη βιοκλιματική αναβάθμιση των πάρκων Ελπίδας και Σμύρνης, στον Εύοσμο και στο Κορδελιό αντίστοιχα.

  • Αυτή που ξέχασε να κάνει οτιδήποτε για την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, με αποκορύφωμα την άγονη δημοπράτηση της επικαιροποίησης της μελέτης του σταδίου, που τόσα πανηγύρια στήθηκαν και τόσες πομπώδεις δηλώσεις έγιναν γι’ αυτήν.

  • Αυτή που ξέχασε να κάνει σχεδόν τα πάντα από αυτά που έταξε προεκλογικά.

Αυτή η παράταξη που ξέχασε όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα, δεν ξέχασε χθες να κόψει τη βασιλόπιτά της, γιατί σε ολόκληρη τη θητεία της μας απέδειξε ότι το μόνο που δεν ξεχνάει είναι τα γλέντια, οι χοροί, τα πανηγύρια και οι φωτογραφίες.

Σ.

ΥΓ. Από τη φωτογραφία που ο ίδιος ο κύριος Μανδαλιανός δημοσίευσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, φαίνεται ότι στην πρώτη σειρά των καθισμάτων του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου, όπου έγινε η κοπή της βασιλόπιτας, δεν υπάρχει ούτε ένας αντιδήμαρχος της προηγούμενης διοίκησης, ούτε ένας εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της προηγούμενης διοίκησης, ο οποίος να είχε εκλεγεί με αυτήν στις εκλογές του 2019. Υπάρχουν μόνο οι «μεταγραφές».

Αυτοί που ξέχασαν ότι ήταν διοίκηση του δήμου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ