Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤέτοια παράδοση έκανε η διοίκηση Μανδαλιανού στη διοίκηση Αλεξανδρίδη

Τέτοια παράδοση έκανε η διοίκηση Μανδαλιανού στη διοίκηση Αλεξανδρίδη

Στις 27 Νοεμβρίου 2023 δημοσιεύτηκε από τον ΑΣΕΠ η ανακοίνωση υπ’ αριθ. ΣΟΧ 1/2023 για την πρόσληψη προσωπικού από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου με σύναψη Σύμβασης Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την υλοποίηση της Δράσης «Επιμορφωτικά Προγράμματα» (Περίοδος 2023-2024) χρηματοδοτούμενη από ιδίους πόρους.

Η ανακοίνωση αφορούσε 12 επιμορφωτικά προγράμματα, εκ των οποίων τα 4 αφορούσαν επιμορφωτές μουσικούς και το ένα αφορούσε συγκεκριμένα μουσικό επιμορφωτή πνευστών οργάνων (δάσκαλο φιλαρμονικής). Η ανακοίνωση έγγραφε ότι «Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, στο δικτυακό τόπο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, στο οποίο εδρεύει η υπηρεσία, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης σε εφημερίδες».

Στις 28 Νοεμβρίου του 2023 έγινε η δημοσίευση στην ιστοσελίδα του δήμου στην ενότητα «Προκηρύξεις Πρόσληψης Προσωπικού», όπου αναγραφόταν ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ήταν από 29/11/2023 ως 08/12/2023. Στις 14 Δεκεμβρίου 2023 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα. Στα 5 από τα 12 πεδία, για τα οποία ζητείτο επιμορφωτής, δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον. Στα 3 από τα 4 πεδία που αφορούσαν μουσική, μεταξύ αυτών και του δασκάλου πνευστών οργάνων, δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον.

Η διοίκηση Μανδαλιανού, που διέλυσε τη φιλαρμονική, την οποία υποτίθεται ότι προσπαθούσε να ανασυγκροτήσει επί ενάμιση χρόνο χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα, άφησε το δήμο χωρίς επιμορφωτές μουσικής, τους οποίους ο δήμος χρειαζόταν οπωσδήποτε. Δυστυχώς δεν αντιλήφθηκε κανένας, από αυτούς που θα μπορούσαν να κάνουν κάτι, την ανακοίνωση για τις συγκεκριμένες θέσεις. Όμως στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη είχε δοθεί γραφείο ακριβώς δίπλα από το γραφείο του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης. Γιατί η διοίκηση Μανδαλιανού δεν ενημέρωσε τον κύριο Αλεξανδρίδη για τις συγκεκριμένες θέσεις μουσικών, ώστε να αναζητήσει κι εκείνος μουσικούς που θα μπορούσαν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για επιμορφωτές; Γιατί η διοίκηση Μανδαλιανού δεν ενημέρωσε τον επόμενο δήμαρχο που είχε εκφράσει τη βούληση για ανασυγκρότηση της φιλαρμονικής;

Η διοίκηση Μανδαλιανού το Σεπτέμβριο του 2023 έστειλε έγγραφο σε σχολεία καλώντας τους μαθητές να συμμετάσχουν στη φιλαρμονική που τότε δεν υπήρχε, γιατί δεν είχε δάσκαλο. Γιατί η διοίκηση Μανδαλιανού κλώτσησε την ευκαιρία να έχει ο δήμος μας αυτή τη στιγμή δάσκαλο για οκτώ μήνες που θα βοηθούσε στην ανασυγκρότηση της φιλαρμονικής;

Γιατί τον Σεπτέμβριο του 2023 έκανε ψηφοθηρία και το Δεκέμβριο του 2023 αυτό το χάος ήθελε να αφήσει πίσω της και έχει και κάποιους που τολμούν να μιλούν και να απαντούν για παραδόσεις και παραλαβές λες και απευθύνονται σε ιθαγενείς.

Σ.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ