Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΡώτησε η κυρία Μανούκα τον κύριο Μανδαλιανό για το στάδιο;

Ρώτησε η κυρία Μανούκα τον κύριο Μανδαλιανό για το στάδιο;

Παραμονές των δημοτικών εκλογών οι επικεφαλής των παρατάξεων Μανδαλιανού και Μανούκα έφτασαν να ανταλλάσσουν μεταξύ τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Οι σκληρές αντιπαραθέσεις, εκτός πολιτικών πλαισίων, ήταν αποκλειστικά μεταξύ του κυρίου Μανδαλιανού και της κυρίας Μανούκα. Σ’ αυτήν την κατάσταση δεν μπλέχτηκαν ούτε ο κύριος Αλεξανδρίδης, ούτε ο κύριος Κοκονάς.

Από την αρχή της θητείας του νεοεκλεγμένου Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, ο κύριος Μανδαλιανός και η κυρία Μανούκα έχουν προχωρήσει σε καταφανή συνεργασία, ασκώντας δριμεία αντιπολίτευση στη διοίκηση Αλεξανδρίδη και προσπαθώντας να αποκλείσουν την παράταξη Κοκονά από επιτροπές του δήμου. Τα χαμόγελα δίνουν και παίρνουν.

Αφού οι δύο αυτοί επικεφαλής των παρατάξεων συνεργάζονται και συναποφασίζουν την τακτική τους απέναντι και στη διοίκηση Αλεξανδρίδη και στην παράταξη Κοκονά, ρώτησε η κυρία Μανούκα τον κύριο Μανδαλιανό τι έγινε με την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού;

Που πήγαν οι λαγοί με τα πετραχήλια του σταδίου και του κολυμβητηρίου, που το πρώτο η διοίκηση Μανδαλιανού το παρουσίαζε ως τελειωμένο και το δεύτερο ως δρομολογημένο; Που πήγαν; Μπορεί να απαντήσει η κυρία Μανούκα, η οποία αποφάσισε να συμμαχήσει με την παράταξη Μανδαλιανού;

Δεν μπορεί να απαντήσει η κυρία Μανούκα για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου, όμως υπάρχει απάντηση. Η μελέτη του σταδίου είπε να πάει μια βόλτα για να ξεσκάσει, βόλτα σαν εκείνη που θα πάει και ο κύριος Χρήστος Αντίνου και άλλα μέλη της παράταξης Μανούκα!!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ