Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Πρέπει να πείσουμε πρώτα τους καταστηματάρχες να ψωνίσουν από την τοπική αγορά»

«Πρέπει να πείσουμε πρώτα τους καταστηματάρχες να ψωνίσουν από την τοπική αγορά»

Την πολύ εύστοχη παρατήρηση ότι πρέπει να πείσουμε πρώτα τους καταστηματάρχες να ψωνίσουν από την τοπική αγορά, έκανε ο Χρήστος Αντίνου, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού και δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ATLAS TV και στην εκπομπή «Οι Απέναντι» των δημοσιογράφων Χρήστου Τσαλικίδη και Σταύρου Οραήλογλου.

Ο κύριος Αντίνου είπε ότι ακούγεται ξύλινη η κουβέντα «ψωνίστε από την τοπική αγορά», γι’ αυτό ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερίου Κορδελιού εξέδωσε μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται στους ίδιους τους επαγγελματίες και τους ωθεί να ψωνίσουν ο ένας από τον άλλον.

Έχει δίκιο ο Χρήστος Αντίνου, γιατί δεν είναι δυνατόν να καλούν οι επαγγελματίες τους κατοίκους του τόπου να στηρίξουν την τοπική αγορά και οι ίδιοι να μην δίνουν το παράδειγμα. Έχει δίκιο που λέει πως ακούγεται ξύλινη η κουβέντα «ψωνίστε από την τοπική αγορά», εάν αυτήν την κουβέντα δεν την εφαρμόζουν πρώτοι οι επαγγελματίες. Είναι σημαντικό οι επαγγελματίες κατ’ αρχάς να στηρίζουν ο ένας τον άλλον, γιατί είναι κακή εικόνα ο ίδιος να ζητάς να ψωνίσουν από το δικό σου κατάστημα κι εσύ να ψωνίζεις από κάποιο πολυκατάστημα ένα προϊόν που έχει το διπλανό από εσένα κατάστημα ή ένα άλλο κατάστημα του δήμου σου.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ