Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ ανάπλαση της πλατείας Ευόσμου άλλο ένα κατόρθωμα της διοίκησης Μανδαλιανού

Η ανάπλαση της πλατείας Ευόσμου άλλο ένα κατόρθωμα της διοίκησης Μανδαλιανού

Κατόρθωμα της διοίκησης Μανδαλιανού δεν ήταν μόνο το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας που θα άνοιγε σε έξι μήνες και δεν άνοιξε ούτε μετά από τέσσερα χρόνια.

Κατόρθωμα της διοίκησης Μανδαλιανού δεν ήταν μόνο το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας που υπέστη έξωση εξαιτίας της αρμόδιας αντιδημαρχίας και κατόπιν έκανε ενάμιση χρόνο για να ανοίξει.

Κατόρθωμα της διοίκησης Μανδαλιανού δεν ήταν μόνο το κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου το οποίο έμεινε επί ένα χρόνο κλειστό ενώ ήταν έτοιμο, γιατί δεν ετοίμασαν τον περιβάλλοντα χώρο.

Κατόρθωμα της διοίκησης Μανδαλιανού δεν ήταν μόνο η βιοκλιματική αναβάθμιση των πάρκων Ελπίδας και Σμύρνης που την πηγαινοέφερναν επί τέσσερα χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς αποτέλεσμα.

Κατόρθωμα της διοίκησης Μανδαλιανού ήταν και η ανάπλαση της πλατείας Ευόσμου που επίσης την πηγαινοέφερναν στο Δημοτικό Συμβούλιο επί τέσσερα χρόνια χωρίς να κάνουν τίποτα. Ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός της πλατείας μεταφέρεται από το 2020. Δεν έκαναν ούτε την προμελέτη με κονδύλια από το πράσινο ταμείο, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός.

Τι έκαναν τελικά; Ασφαλτοστρώσεις, τη διάνοιξη της Μαιάνδρου κάτω από τη Μεγάλου Αλεξάνδρου, μερεμέτισαν το σιντριβάνι της πλατείας Ευόσμου και άλλα σιντριβάνια του δήμου, μερεμέτισαν και έβαψαν σχολικά κτήρια, μερεμέτισαν κάποιους αθλητικούς χώρους και πανηγύριζαν γιατί πέτυχαν τη χρηματοδότηση της επικαιροποίησης της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, η οποία επικαιροποίηση, δύο χρόνια μετά από τα πανηγύρια, ακόμη δεν έχει δημοπρατηθεί. Αυτά έκαναν και ήθελαν με αυτά να επανεκλεγούν στη διοίκηση του δήμου.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ