Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτην αντιδήμαρχο Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου το φλουρί της βασιλόπιτας

Στην αντιδήμαρχο Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου το φλουρί της βασιλόπιτας

Τη βασιλόπιτα έκοψε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου κατά τη συνεδρίαση της 31ης Ιανουαρίου 2024. Το φλουρί κέρδισε η αντιδήμαρχος Οικονομικών Μαρία Πουρσανίδου.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο ίδιος ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κύριος Βαρνάβας, ο οποίος έφτασε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου συνοδευόμενος από ιερείς. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την τιμή να τον προσκαλέσει. Μεγάλο και σπουδαίο δήμο χαρακτήρισε ο Μητροπολίτης το δήμο Κορδελιού Ευόσμου, τόνισε ότι η ενότητα πρέπει να είναι το κυρίαρχο που θα διαποτίζει τη σκέψη όλων, υπογράμμισε ότι ο δήμος με συντονισμό, δουλειά και συνεργασία μπορεί να γίνει ατμομηχανή που θα συμπαρασύρει με τη δυναμική, την οποία έχει, ολόκληρη την περιοχή.

«Η προσευχή μου και η αγάπη μου σας αγκαλιάζει όλους και τον κάθε έναν ξεχωριστά», είπε ο Μητροπολίτης και ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να μεταφέρει στο δήμαρχο τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά του, ενώ ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά. Συνεχίζοντας τόνισε ότι το όραμα της δυτικής Θεσσαλονίκης πρέπει να είναι κοινό και να μην λειτουργεί ο καθένας αποσπασματικά, αλλά να λειτουργούν όλοι ως μια μεγάλη ενότητα 400.000 ανθρώπων, ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας «Αρκετά η εγκατάλειψη της περιοχής από την πολιτεία» και «η δυτική Θεσσαλονίκη θα βρει τον βηματισμό της».

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μίμης Κεραμιδάς ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη όχι μόνο για την παρουσία του, αλλά και για τα μεστά και σοφά λόγια με τα οποία εμψύχωσε τους δημοτικούς συμβούλους στο δύσκολο έργο τους.

Ακολούθησαν οι ευχές του αναπληρωτή δημάρχου και των επικεφαλής των παρατάξεων.

Τα. Σ.

Ένα κουτσομπολιό από την κοπή της βασιλόπιτας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ