Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤην ενδιαφέρει την κυρία Μανούκα να έχει προϋπολογισμό ο δήμος και να...

Την ενδιαφέρει την κυρία Μανούκα να έχει προϋπολογισμό ο δήμος και να λειτουργεί;

Η κυρία Μαρία Μανούκα, επικεφαλής της 3ης σε αριθμό δημοτικών συμβούλων παράταξης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, έκανε δημόσια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, στην οποία γράφει ότι η απόφαση για αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών για το 2024 δεν είναι σύννομη.

Υπάρχουν τρία ερωτήματα γι’ αυτήν την ανάρτηση.

Το πρώτο ερώτημα είναι εάν η κυρία Μανούκα προσέφυγε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για να προσβάλει τη συγκεκριμένη απόφαση.

Το δεύτερο ερώτημα είναι εάν η απόφαση δεν είναι σύννομη, πώς ο Προϋπολογισμός του 2024 εγκρίθηκε από το Παρατηρητήριο.

Το τρίτο ερώτημα και το πιο βασικό είναι εάν την κυρία Μανούκα την ενδιαφέρει να έχει ο δήμος προϋπολογισμό, να λειτουργεί, να πληρώνονται οι εργαζόμενοι και να εξυπηρετούνται οι δημότες ή εάν την ενδιαφέρει να μην αφήσει τη νέα διοίκηση του δήμου να λειτουργήσει ασκώντας τέτοιου είδους αντιπολίτευση.

Μπορεί να απαντήσει η κυρία Μανούκα;

Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι αυτόν τον προϋπολογισμό θα έπρεπε να τον έχει ψηφίσει ο κύριος Μανδαλιανός, με τον οποίο τώρα η ίδια η κυρία Μανούκα συνεργάζεται στενά στη δημιουργία αντιπολιτευτικού μετώπου. Ο κύριος Μανδαλιανός όμως δεν τον ψήφισε. Εάν θέλει λοιπόν η κυρία Μανούκα να ζητήσει από κάπου ρέστα, ας τα ζητήσει από τον συνεργάτη της.

Δ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ