Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου να παρέμβει για να διορθωθεί η αδικία σε...

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου να παρέμβει για να διορθωθεί η αδικία σε βάρος της Διαλογής

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, σε συνέντευξή του, ανακοίνωσε πως η διοίκησή του θα διορθώσει την αδικία που έγινε σε βάρος της περιοχής του Ελευθερίου, του οποίου το όνομα η πολιτεία δεν συμπεριέλαβε στο όνομα του ενιαίου δήμου.

Το αν θα δεχτεί η πολιτεία την αλλαγή του ονόματος του δήμου, ακόμα κι αν το ψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, είναι μεγάλο ζήτημα, γιατί τότε μπορεί κι άλλοι δήμοι να αρχίσουν το ίδιο βιολί, ζητώντας να αλλάξουν το όνομά τους και να το κάνουν σιδηρόδρομο.

Αν είναι η διοίκηση του δήμου να ασκήσει πίεση στην πολιτεία για το όνομα του δήμου και η πολιτεία να ξοφλήσει με το δήμο μας με ένα τέτοιο «ρουσφέτι», να λείπει η αποκατάσταση της αδικίας που ευαγγελίζεται η διοίκηση Αλεξανδρίδη. Ας ασκήσει πιέσεις στην πολιτεία για να ανεγερθεί με κατεπείγουσες διαδικασίες κτήριο για το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού και να εξασφαλίσει την επανεκλογή πολύ πριν τις επόμενες εκλογές.

Επειδή όμως όλα τα παραπάνω δεν θα γίνουν αύριο, ας κάνει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κάτι που μπορεί να γίνει στην κυριολεξία αύριο, προκειμένου να αρθεί η αδικία σε βάρος της πιο υποβαθμισμένης και εγκαταλελειμμένης περιοχής του δήμου, της Διαλογής. Να πιέσει ο δήμαρχος την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να ανοίξει η έξοδός της προς την περιφερειακή οδό εδώ και τώρα. Δέκα μήνες πέρασαν από τότε που έπρεπε να ανοίξει. Δεν χωράει άλλη αναβολή.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ