Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Δήμος Ελευθερίου Κορδελιού επί Ευσταθίου Καϊτετζίδη Ευόσμου»

«Δήμος Ελευθερίου Κορδελιού επί Ευσταθίου Καϊτετζίδη Ευόσμου»

Αφού η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο την αλλαγή του ονόματος του δήμου, προκειμένου να προστεθεί το «Ελευθέριο», ας προτείνει ένα πιο ολοκληρωμένο όνομα για το δήμο!

«Δήμος Ελευθερίου Κορδελιού επί Ευσταθίου Καϊτετζίδη Ευόσμου», γιατί πρόοδος στο Ελευθέριο Κορδελιό υπήρξε μόνο επί Στάθη Καϊτετζίδη και γιατί ο καλύτερος δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού ήταν με τεράστια διαφορά από τους υπόλοιπους ο Στάθης Καϊτετζίδης.

Η διοίκηση Αλεξανδρίδη ας αποκαταστήσει την αδικία που έκανε η πολιτεία εις βάρος του Ελευθερίου και εις βάρος του καλύτερου δημάρχου Ευσταθίου Καϊτετζίδη, μη συμπεριλαμβάνοντας τα ονόματά τους στο όνομα του ενιαίου δήμου.

Ο πρώτος δήμαρχος του ενιαίου δήμου Κορδελιού Ευόσμου ήταν ο επί τρεις τετραετίες δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού Στάθης Λαφαζανίδης. Εκείνος ποτέ δεν έθεσε ζήτημα αλλαγής του ονόματος του ενιαίου δήμου. Προφανώς ήταν από αυτούς που ανέχονταν την αδικία σε βάρος του Ελευθερίου. Τώρα η διοίκηση, που έχει μέλος της τον κύριο Καϊτετζίδη, διέκρινε την αδικία σε βάρος του Ελευθερίου και θα προτείνει να προστεθεί στην ονομασία του δήμου.

Με την ευκαιρία, η νέα διοίκηση Αλεξανδρίδη μπορεί να πεζοδρομήσει ξανά την οδό Ανδρέα Παπανδρέου στο Ελευθέριο Κορδελιό, όπως είχε κάνει ο κύριος Καϊτετζίδης όταν ήταν δήμαρχος, για να χαροποιήσει τον πρώην δήμαρχο ακόμα περισσότερο. Να μην τον αφήσει μόνο με τη χαρά της ονομασίας του δήμου. Μπορεί να πεζοδρομήσει και την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Εύοσμο ή ακόμα καλύτερα την οδό Μαιάνδρου, σε ένδειξη δέους και θαυμασμού για τη μεγαλοφυή ιδέα της πεζοδρόμησης της οδού Ανδρέα Παπανδρέου.

Μπάμπης Ι.

Δήμος ΕΛΚΕ…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ