Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Να μείνουν εκτός Δημοτικού Συμβουλίου οι προσωπικές αντιπαραθέσεις»

«Να μείνουν εκτός Δημοτικού Συμβουλίου οι προσωπικές αντιπαραθέσεις»

Καλή χρονιά σε όλους και καλή θητεία ευχήθηκε ο Θανάσης Κοκονάς, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κορδελιού Ευόσμου, κατά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Ιανουαρίου 2024, η οποία ήταν η πρώτη για το νεοεκλεγμένο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κύριος Κοκονάς τόνισε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα το Δημοτικό Συμβούλιο θα αντιμετωπίσει δεκάδες ζητήματα, τα οποία ξεκινούν από την υποχρηματοδότηση του δήμου σε σχέση με τις τεράστιες ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Ο Θανάσης Κοκονάς υπογράμμισε ότι η παράταξή του θα στέκεται κοντά στα προβλήματα των κατοίκων και απέναντι σε όποιο θέμα έρχεται να μεγαλώσει αυτά ακριβώς τα προβλήματα.

Ο κύριος Κοκονάς συνέχισε λέγοντας πως προς την κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων δεν θα βοηθήσουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και προσωπικές συγκρούσεις μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφερόμενος στην σύγκρουση που υπήρξε μεταξύ του νεοεκλεγμένου και του τέως δημάρχου, λίγη ώρα πριν.

«Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις πρέπει να μείνουν εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν έχουμε αυταπάτες βέβαια για το τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε εδώ πέρα, αλλά εμείς απ’ την πλευρά μας θα συμβάλουμε να υπάρχουν πολιτικές τοποθετήσεις», επεσήμανε ο κύριος Κοκονάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ