Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΌποιος θέλει τέτοιον δήμαρχο να τον πάρει στο σπίτι του…

Όποιος θέλει τέτοιον δήμαρχο να τον πάρει στο σπίτι του…

Ένας πονηρός σχολίασε στο facebook διάφορες εξυπνάδες για ένα δημοσίευμα της «Αγκίδας» και κατέληξε πως μας αρκεί που έφυγαν οι κύριοι Σωτηράκης και Μανδαλιανός. Αυτό το έκανε μετά και από το «κατόρθωμα» του απερχόμενου δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού να εγκαταλείψει τον δήμο και να πάει ταξίδι στο εξωτερικό την ώρα που έπρεπε να ψηφιστούν Ανταποδοτικά Τέλη, Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμός του 2024. Τελικά δεν ψηφίστηκε τίποτα από αυτά! Αλήθεια, εκτός από τους δήμους Κορδελιού Ευόσμου και Θεσσαλονίκης, ποιοι άλλοι δήμοι δεν έχουν ψηφίσει όλα αυτά τα βασικά εργαλεία για τη λειτουργία του δήμου;

Σε κάθε περίπτωση, όποιος θέλει έναν δήμαρχο απόντα από σοβαρές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και απουσιάζοντα σε ταξίδια στο εξωτερικό, να τον πάρει στο σπίτι του.

Σε κάθε περίπτωση, όποιος θέλει έναν αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, όπως ο κύριος Σωτηράκης που έκανε ενάμιση χρόνο για να ανοίξει το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας, το οποίο υπέστη έξωση με ευθύνη τη διοίκησης Μανδαλιανού, να τον πάρει στο σπίτι του.

Σε κάθε περίπτωση, όποιος θέλει μια διοίκηση δήμου που έκανε έναν ολόκληρο χρόνο να λειτουργήσει το νέο κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου εξαιτίας κωλυσιεργιών και ανεπάρκειάς της, να την πάρει στο σπίτι του.

Σε κάθε περίπτωση, όποιος θέλει έναν δήμαρχο σαν τον κύριο Μανδαλιανό και έναν αντιδήμαρχο σαν τον κύριο Σωτηράκη, που έδιναν και ξαναέδιναν και ματαξαναέδιναν ημερομηνίες για έργα, οι οποίες δεν τηρούνταν ποτέ, να τους πάρει στο σπίτι του.

Εάν μάλιστα το σπίτι του είναι εκτός του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, οπότε δεν τον πολυνοιάζει τι γίνεται στο δήμο και απλά «κελαηδάει» ως τιμητής ή ως φανατικός οπαδός, ας τους πάρει στο σπίτι του και ας «κελαηδάνε» όλοι μαζί, μακριά από τον δήμο που ως παράταξη άφησαν το απόλυτο τίποτα πίσω τους. Και για να μην πει κανείς ότι είναι ψευδές αυτό, άφησαν πίσω τους τη διάνοιξη της Μαιάνδρου. Ίσως αυτό να είναι το μοναδικό τους έργο. Τα υπόλοιπα είναι ασφαλτοστρώσεις και μερεμέτια σε σχολεία και αθλητικούς χώρους.

Κιμ. Ο.

Δεν είχαν προϋπολογίσει χρήματα για το υπόγειο πάρκινγκ του Κορδελιού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ